Πολύ κοντά φαίνεται ότι έχουν έρθει πάλι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο πρώην σύζυγός της, Μαρκ Άντονι, μετά τους τίτλους τέλους της Λατίνας σταρ με τον Κάσπερ Σμαρτ.

Πέντε χρόνια μετά το χωρισμό τους, το πρώην ζευγάρι που ήταν παντρεμένο για εφτά χρόνια και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ενώθηκε ξανά αλλά για... επαγγελματικούς λόγους.

392ADF1E00000578-3825485-image-a-1_1475767649796.jpg
Η Anthony Magnus Media και Sony Music Latin ανακοίνωσαν ότι έχουν υπογράψει μία νέα συμφωνία με την Λόπεζ. Οι δύο εταιρείες θα πρέπει να συμπράξουν για την υλοποίηση του νέου ισπανόφωνου άλμπουμ της 47χρονης τραγουδίστριας, η εγγραφή του οποίου θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο.

Ο πρώην σύζυγος της Λόπεζ θα είναι ο παραγωγός του άλμπουμ και η εταιρεία του θα παράσχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στην τραγουδίστρια στους τομείς του μάρκετινγκ, στο περιεχόμενο του δίσκου και στην προώθηση του δίσκου στην ισπανόφωνη αγορά.

spl493931_001.jpg
«Είμαι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το νέο μουσικό ταξίδι με το οποίο θα γιορτάσω τις λατινικές ρίζες μου μαζί με τον Μαρκ Άντονι και την οικογένεια της Sony / Magnus», δήλωσε η Τζέι Λο.

Από την πλευρά του, ο Μαρκ Άντονι δήλωσε στο E! News: «Είναι τιμή μου να καλωσορίζω την Τζένιφερ στην οικογένεια της Magnus. Στην καριέρα της έχει πετύχει πολύ σημαντικά πράγματα και εκπροσωπεί τον πολιτισμό μας σε όλο τον κόσμο από την πρώτη μέρα. Το μεράκι, ο επαγγελματισμός και το πάθος της για την ��ουσική είναι μερικά μόνο από τα προτερήματά της που την έκαναν να κερδίσει μία μοναδική θέση στον κόσμο της ψυχαγωγίας που πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να το επιτύχουν».

Σημειώνεται πως η τελευταία δουλειά της Λόπεζ στα ισπανικά ήταν το άλμπουμ Como Ama Una Mujer, που κυκλοφόρησε το 2007.