​Το… όπλο της πήρε για άλλη μια φορά η Χρυσούλα Διαβάτη και κατακεραύνωσε όσους τραγουδιστές δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στην υποκριτική, τονίζοντας πως ο καθένας πρέπει να ασχολείται με το αντικείμενό του. Ωστόσο, από τον κανόνα που η ίδια βάζει, εξαίρεσε τους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν χρέη παρουσιαστή!

«Μην το πάμε πάλι σε αυτές τις αηδίες!», είπε η ηθοποιός (η οποία στο παρελθόν είχε βάλει στο στόχαστρό της τον Σάκη Ρουβά επειδή βραβεύτηκε για το ρόλο του στ��ς «Βάκχες») όταν δημοσιογράφος την ρώτησε για τους τραγουδιστές που συμμετέχουν σε μιούζικαλ, αναφέροντας ως παράδειγμα την Δέσποινα Βανδή (που θα πρωταγωνιστήσει στο «Mamma Mia») και συ��έχισε: «κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι στο χώρο που ξέρει. Μπορώ εγώ να πάω να μιλήσω στην Βουλή; Μπορώ να πάω να χειρουργήσω; Έτσι είναι κι αυτό, το ίδιο!».

Παράλληλα, η κα. Διαβάτη τάχθηκε υπέρ των συναδέλφων της που γίνονται παρουσιαστές. «Γιατί να μην έχουν εκπομπές; Απαγορεύεται; Ηθοποιοί είναι! Εμείς ανήκουμε στο χώρο του θεάματος», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας, όμως, ότι οι εν λόγω εκπομπές θα πρέπει να είναι σχετικές με το αντικείμενο ενός ηθοποιού.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της ηθοποιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φραστική επίθεση της Χρυσούλας Διαβάτη στον Σάκη Ρουβά για την βράβευσή του!

Ρουβάς για επίθεση Διαβάτη:«Κατανοώ την ανησυχία της και συμπάσχω. Δυσάρεστο που το ζει αυτό»