Έτοιμη να ξεκιν��σει διεθνή καριέρα είναι η Πέμη Ζούνη, η οποία θα αφήσει την Ελλάδα για πέντε χρόνια και θα μένει στο εξωτερικό.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στο περιοδικό «Down Town» θα παίξει σε ταινία στην οποία μάλιστα πρωταγωνιστούν γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ!

«Θα λείψω από την Ελλάδα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Μέχρι να συμβεί επίσημα αυτό όμως, δεν θέλω να το συζητάω πολύ, γιατί έχω ακούσει πολλούς συναδέλφους να το προσπαθούν. Είναι κάτι πολύ σεβαστό που προϋποθέτει μεγάλο αγώνα και δεν είναι ωραίο να το ανακοινώσω πριν αυτό συμβεί. Αλλά ναι, έχω κάποια σοβαρά ανοίγματα για το εξωτερικό. Πρόκειται για μια ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσω» ανέφερε και πρόσθεσε πως έχει υπογράψει συμβόλαιο το οποίο έχει «αυστηρή ρήτρα».

3862_PEMI_ZOYNI_5102016 (2).jpg
«Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορώ να ανακοινώσω παραπάνω πράγματα. Θα είναι πάντως μια ταινία που θα γυριστεί σε Αμερική, Ρωσία και Ισπανία και στην οποία θα παίζουν γνωστά ονόματα του Hollywood. Είμαι πολύ χαρούμενη για το νέο αυτό ξεκίνημα» εξήγησε.

Όσο για το αν αισθάνεται ότι ξεκινά από το μηδέν;

«Νιώθω τυχερή γιατί δεν πάω στα τυφλά να ψαχτώ από το μηδέν. Πάω για πολύ συγκεκριμένο λόγο: την ταινία. Έπειτα δεν θα σου κρύψω ότι το είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Απλώς τώρα μου δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία».

Βέβαια, σίγουρα πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί μια νέα καριέρα στο Hollywood στην ηλικία των 60. Τι απαντά η ηθοποιός;

«Θα πρέπει να ρωτήσουν ��υτούς που με ενέκριναν και με δέχτηκαν και αποφάσισαν ότι τους κάνω. Γιατί δεν ξεκίνησα μόνη μου να ψαχτώ γενικά για το εξωτερικό. Οπότε, στους κακοπροαίρετους απαντώ: “Μεγάλη μου τιμή που με δέχτηκαν και αποφάσισαν να επενδύσουν πάνω μου”».