​Πυρ και μανία με τον Ρόμπι Γουίλιαμς έγιναν οι Ρώσοι, καθώς κάποιοι υποστηρίζουν ότι στο νέο του video clip σατιρίζει τον Βλαντιμίρ Πούτιν!

Το βίντεο του τραγουδιού «Party Like a Russian» δείχνει τον καλλιτέχνη περιτριγυρισμένο από μπαλαρίνες, να τραγουδά για έναν ηγέτη που «αποσπά τα μετρητά ενός ολόκληρου έθνους» και «χτίζει το δικό του διαστημικό σταθμό», ενώ, μεταξύ άλλων, δηλώνει «δεν υπάρχουν αντιρρήσεις ή διαφωνίες, είμαι ένας μοντέρνος Ράσπουτιν».

RobbieWiliamsPartyLike.jpg

Εκτός από τα «πυρά» από Ρώσους χρήστες των social media, ο Ρόμπι δέχθηκε σφοδρή κριτική από το κρατικό κανάλι της χώρας, το οποίο ανέφερε πως «το ρωσικό θέμα του τραγουδιού είναι το μόνο που θα μπορούσε να σώσει έναν τραγουδιστή του οποίου η δημοφιλία τα τελευταία χρόνια μοιάζει περισσότερο με ανάμνηση παρά με πραγματικότητα»!

maxresdefault (800x450).jpg

Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις, ο 42χρονος σταρ δήλωσε, στην εφημερίδα «Sun», πως το «Party Like a Russian» δεν αναφέρεται στον Πούτιν (αν και, ομολογουμένως, εύκολα παραπέμπουν σε εκείνον οι στίχοι), αλλά έχει ως θέμα του το ότι «οι Ρώσοι είναι γελοιωδώς καλοί γλεντζέδες».

ροβ.jpg

Δείτε στο βίντεο το επίμαχο video clip