Το ότι έχει δεχθεί μηνύματα κακίας επειδή… παντρεύτηκε, αποκάλυψε η Μαρία Τζομπανάκη!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, πριν από περίπου είκοσι μέρες, η 60χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε, υπό άκρα μυστικότητα, στο χωριό της, στην Κρήτη, το σύντροφό της, Γιάννη Βάλβη, με άκρως παραδοσιακό τρόπο.

«Κάτι περίεργο έχει συμβεί, το οποίο το λέω φωναχτά τώρα, το έχω κουβεντιάσει και με τον άντρα μου και μια κολλητή μου φίλη, πως εγώ δεν περίμενα αυτή την αντίδραση του κόσμου, τα μίντια. Ήταν κάτι που θα μαθευόταν, το ήξερα και για αυτό είχα φροντίσει αν θελήσουν κάτι να πάρουν από κάπου κάτι», είπε, στην εκπομπή «Έτοιμο Το Πρωινό», η Μαρία.

Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, υπάρχουν δύο είδη αντιδράσεων για το γάμ�� της: «έχω δει δύο αντιδράσεις διαφορετικές. Ως επί το πλείστον, ένα 99%, ευχάριστη έκπληξη, ένα 10% συγκίνησης και ένα ποσοστό μεγάλης κακίας. Έχω δεχτεί μηνύματα που θα τα πω δημόσια “ποια είσαι εσύ ρε!”».

«Εγώ δεν ζήτησα από κανέναν να παρέμβει στη ζωή μου, ούτε ζήτησα την άδεια. Αλλά κόσμος, όχι δημοσιογράφοι. Απαντώ λοιπόν σε αυτές τις γυναίκες και αυτούς τους άντρες ότι αυτό μας συμβαίνει σήμερα. Αυτό ακριβώς. Χαιρόμαστε με την κατάντια του άλλου και όχι με τη χαρά. Και πως θα πάμε μπροστά; Μόνο με τα λεφτά; Τα λεφτά δεν υπάρχουν γιατί φρόντισαν κάποιοι να είναι όλος ο κόσμος σε αυτή την τεράστια παγίδα. Όχι μόνο στην Ελλάδα. Αυτό που έχει χαλάσει είναι η αλυσίδα», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Μαρία Τζομπανάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΦΩΤΟ: Η πρώτη εμφάνιση της Μαρίας Τζομπανάκη μετά τον κρυφό της γάμο!