Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωή του διανύει ο Έι Τζέι Μακλίν, ο οποίος θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας.
aj-mclean-600x800.jpg

Ο γνωστός τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από το συγκρότημα, Backstreet Boys, ανακοίνωσε μαζί με τη σύζυγό του ότι θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, στις αρχές του Σεπτέμβρη στα social media, «Και κάπως έτσι έγιναν 4... οι γάτες στην τσάντα! Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχείς, που θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η οικογένειά μας. Το δεύτερο μωρό αναμένεται την Άνοιξη του 2017».

Αυτή τη φορά αποκάλυψε και το φύλο του μωρού λέγοντας πως θα είναι και πάλι κορίτσι. Το ευτυχισμένο ζευγάρι πριν από 4 χρόνια απέκτησε μία κορούλα στην οποία ο τραγουδιστής έχει αδυναμία.
sss.jpg
Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της πριγκίπισσάς του σχολιάζοντας: «Είμαι νεκρός!! Το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο. Ο μπαμπάς αγαπά εσένα και την όμορφη ψυχή που έχεις. Τώρα απλά σταμάτα να μεγαλώνεις!».

«Πολλά κορίτσια στο σπίτι. Κοριτσίστικη δύναμη παντού!», σχολίασε ο τραγουδιστής στο event toy Entertainment Tonight και συνέχισε, «Όλοι μου οι φίλοι έχουν αγόρια οπότε είναι καλό που εγώ έχω κορίτσια!».