​Το μάθαμε κι αυτό! Το τριχωτό της… κάτω κεφαλής γνωστού ηθοποιού αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της τελευταίας ταινίας στην οποία συμμετείχε, λέγοντας ότι δεν έχει αποτριχώσει τα γεννητικά του όργανα!

Την ώρα που οι περισσότεροι celebrities, αλλά και ουκ ολίγοι άνδρες ανά τον πλανήτη, κοντεύουν να ξεπεράσουν τις γυναίκες στην αποτρίχωση, υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν «παραδοσιακά».

2561061283_bdcf61ed25_o.jpg7f73e4bc5f0409bf487e28a8ff9509d3.jpg
(O... απο��ριχωμένος Τζέικ σε παλιότερες ταινίες του)

Μεταξύ των θαυμαστών της… τρίχας, φαίνεται πως είναι και ο Τζέικ Τζίλενχαλ, όπως αποκάλυψε ο Τομ Φορντ, που σκηνοθέτησε την ταινία «Nocturnal Animals», στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός και θα βγει στις αίθουσες τον Νοέμβρη, έχοντας ήδη αποσπάσει το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής του φετινού Φεστιβάλ Βενετίας.

Jake-Gyllenhaal-Shirtless-Italy-Pictures.jpg
(Ο... τριχωτός Τζέικ, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών)

«Τυγχάνει να μου αρέσουν οι τρίχες στο σώμα. Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να τις αφήσουν στην ησυχία τους. Δεν είμαι θαυμαστής της αποτρίχωσης στους άνδρες, δεν την μπορώ καθόλου», δήλωσε, στο «Vollure», ο σκηνοθέτης, όταν ρωτήθηκε πώς αποφάσισε να μην εμφανιστεί αποτριχωμένος ο πρωταγωνιστής, όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοί του στις ταινίες τους.

collage116.jpg
(Ο ηθοποιός σε σκηνές του «Nocturnal Animals»)

«Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι πρέπει να ξυρίσει το στέρνο του... Αν σας αρέσει το στέρνο του, πού να δείτε τι γίνεται πιο κάτω! Δεν έχει γίνει καμία αποτρίχωση! Καμία!», συνέχισε, κάνοντας πολλούς να αδημονούν για τα γυμνά πλάνα του 35χρονου σταρ στην ταινία!

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!