Το απίστευτο παρασκήνιο πίσω από την επιτυχία «Τα Κορίτσια Ξενυχτάνε», ένα από τα κομμάτια που την έκαναν ευρύτερα γνωστή και το τραγουδάμε μέχρι σήμερα, αποκάλυψε η Αλέξια, σχεδόν 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού!

«Συναντώ κορίτσια και αγόρια που άκουγαν τα ποπ μου από τότε που ήταν παιδάκια κα�� τώρα μεγάλωσαν. Πολλοί από αυτούς έχουν τη δική τους οικογένεια. Με συγκινεί το ότι είμαι μέρος των πιο τρυφερών αναμνήσεων τους! Θα σου πω το, εξής: σε όλα τα μέρη του κόσμου που έχω πάει μέχρι τώρα, από το Παρίσι μέχρι το Λος Αντζελες, το Λονδίνο, την Κύπρο, θα συναντήσω τουλάχιστον έναν που θα μου πει πως το “Τα κορίτσια ξενυχτάνε” ήταν ο πρώτος δίσκος του. Αυτό για εμένα είναι πολύ σπουδαίο, είναι διαβατήριο», λέει, στην εφημερίδα «Αγορά», η τραγουδίστρια.

Αν και έχουν περάσει 29 χρόνια από την κυκλοφορία του δίσκου με το ομότιτλο κομμάτι (σε στίχους Γιώργου Μίτσιγκα και μουσική Κώστα Χαριτοδιπλωμένου), η Αλέξια δεν κρύβει ότι… δεν πληρώθηκε ποτέ, αλλά, απεναντίας, της έστειλαν «ραβασάκι» ότι... χρωστάει! «Δεν με πλήρωσαν ποτέ για αυτόν τον ��ίσκο. Και αυτό το λέω για πρώτη φορά. Από την BMG ναι, πήρα χρήματα. Από την Polygram όμως, ποτέ! Μάλιστα, μου έστειλαν πριν από χρόνια ότι τους χρωστάω 13 ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο το clip του «Τα Κορίτσια Ξενυχτάνε»!