Στα σύννεφα πετά ο Δημήτρης Κοργιαλάς, αφού όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, η σύντροφός ��ου Φωτεινή Ψυχίδου θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.
«Είμαι κατενθουσιασμένος. Η φωτεινή διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και προσπαθούμε να ζούμε την κάθε ημέρα με χαρά. Όλο αυτό είναι πρωτόγνωρο για εμένα γιατί γίνομαι για πρώτη φορά πατέρας και ανυπομονώ. Για να καταλάβεις, ήδη βρίσκομαι προς αναζήτηση μάρσιπου με ειδική θήκη για να μπορούμε να ψαρεύουμε μαζί», είπε μεταξύ ο ίδιος στην εφημερίδα «Αγορά».
281215152626_6416.jpgΜάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης Κοργιαλάς αποφάσισε να καλύψει το τατουάζ που είχε κάνει στο δεξί του χέρι για την πρώην σύζυγό του, Ευριδίκη, δημιουργώντας ένα νέο.

«Από τη στιγμή που έχουμε διαφορετικές πορείες στη ζωή μας, δεν υπήρχε λόγος να υπάρχει αυτό το τατουάζ και πήρα την απόφαση να χτυπήσω ένα νέο πάνω του. Σίγουρα στο μέλλον, αν βρω κάτι που να με εκφράζει, θα χτυπήσω ένα τατουάζ για τη Φωτεινή και το παιδί μας», είπε ο τραγουδιστής.