​Όσοι αγαπούν τον "Mr Playboy" και τα... κουνελάκια του αναστατώθηκαν, όταν είδαν το δημοσίευμα της New York Post πως ο Χιου Χέφνερ έχει χάσει πολύ βάρος και οι άνθρωποι του ανησυχούν για την υγεία του.

Το δημοσίευμα ανέφερε πως ο Χέφνερ ζυγίζει 40 κιλά και εδώ και αρκετό καιρό δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση, τονίζοντας πως ο ιδρυτής του Playboy δεν μπορεί να πάει πουθενά χωρίς να έχει δίπλα του ένα.... γκρουπ από νοσοκόμες (όχι για ερωτικά παιχνίδια).

888.jpg

Με την τρίτη σύζυγο του Κρίσταλ

Όλα τα παραπάν�� προκάλεσαν την αντίδραση της εκπροσώπου του Χέφνερ, η οποία θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Η ίδια ξεκαθάρισε πως ο Χέφνερ υποφέρει από πόνους στη μέση τα τελευταία χρόνια «που τον δυσκολεύουν λίγο στο να κυκλοφορεί, αλλά στα 90 του χρόνια απολαμβάνει τη ζωή και απασχολείται σε μεγάλο βαθμό σε καθημερινές δραστηριότητες σχετικά με την έκδοση του περιοδικού».

Όσο ο 90χρονος Χέφνερ "παλεύει" με τους πόνους, η τρίτη του γυναίκα Κρίσταλ, ηλικίας 30 ετών, μια πρώην Playmate την οποία παντρεύτηκε το 2012, ταξιδεύει! Την περασμένη εβδομάδα ανέβασε στον λογαριασμό της, στο Instagram φωτογραφίες, όπου απεικονίζεται η ίδια σε ταξίδι στο Παρίσι, δεν αναφέρεται ωστόσο καθόλου στον σύζυγό της.

pp.jpg