​Νέα μηνύ��ατα του Τζιμ Κάρεϊ και της Καθριόνα Γουάιτ, με άκρως σεξουαλικό περιεχόμενο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχεδόν ένα χρόνο μετά την αυτοκτονία της, για την οποία ο πρώην σύζυγός της κατηγορεί τον ηθοποιό.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Μαρκ Μπάρτον έκανε μήνυση στον Κάρεϊ και τον κατηγορεί πως έσπρωξε την Καθριόνα στην αυτοκτονία επειδή την κόλλησε σεξουαλικά νοσήματα, ενώ την προμήθευσε με παράνομα φάρμακα τα οποία εν τέλει οδήγησαν στο θάνατό της.

Λίγες ημέρες αφότου βγήκαν στη δημοσιότητα sms του ηθοποιού και της make-up artist στα οποία εκείνη εξέφραζε την ανησυχία της, δημοσιεύονται μηνύματα με… «καυτό» περιεχόμενο.

Μεταξύ άλλων, ο Κάρεϊ φέρεται να στέλνει στην Καθριόνα μία φωτογραφία με ένα κερί, γράφοντας «ο πατέρας σου ακόμα ζεσταίνει το σπίτι» κι εκείνη απάντησε «αυτό είναι υπέροχο! Μας προσέχει». «Είναι ενδιαφέρουσα ιδέα να έχεις ένα κερί αναμμένο για την οικογένεια που έχει φύγει από τη ζωή. Το αγαπώ. Είναι τρεις φλόγες. Ο πατέρας σου, η μαμά μου και ο μπαμπάς μου! Οι γονείς μου ήταν καταπληκτικοί. Μας βλέπουν από ψηλά», συνέχισε.

carrey-texts-1.jpg

Στη συνέχεια, το… κλίμα άλλαξε και ο ηθοποιός ρωτά «έχεις σκεφτεί το πέ@ς μου σήμερα;», ενώ σε άλλα sms εκφράζει την ανησυχία του για το αν η Καθριόνα παίρνει κανονικά τα αντισυλληπτικά της χάπια, γιατί, όπως αναφέρει, «ήταν απρόσεκτος» και, παράλληλα, την προτρέπει να πάρει το χάπι της επόμενης ημέρας για να μην υπάρξει εγκυμοσύνη!

carrey-texts-3.jpg

«Στην πραγματικότητα είναι ένας τύπος που την στιγμή που γράφει στο μήνυμα για το πέ@ς του, την αμέσως επόμενη, αναφέρεται σε αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή», λέει ο πρώην σύζυγος, τονίζοντας πως στόχος του δεν είναι να βγάλει χρήματα, όπως τον κατηγορούν, αλλά να δείξει στον κόσμο πως ο χολιγουντιανός σταρ δεν είναι τόσο «σωστός» όσο δείχνει.

carrey-texts-5 (1).jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τζιμ Κάρεϊ: Στο φως τα SMS που οδήγησαν την 28χρονη σύντροφό του στην αυτοκτονία - «Είσαι ανόητη»

«ΒΟΜΒΑ» για τον Τζιμ Κάρεϊ: Η σύντροφός του αυτοκτόνησε επειδή την κόλλησε σεξουαλικά νοσήματα!