Να κλείσει το λογαριασμό της στο Facebook αναγ��άστηκε η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, καθώς έπεσε θύμα χάκερ για δεύτερη φορά, ενώ στο παρελθόν είχε δεχθεί υβριστικά σχόλια για φωτογραφίες της. Μάλιστα, πριν το «λουκέτο», δημοσίευσε ένα οργισμένο μήνυμα, κάνοντας λόγο για ορισμένους που «το ξεφτίλισαν » και «μ@λ@κί@ που δεν έχει γιατρειά»!

Στις αρχές Μαΐου η Όλγα Κιουρτσάκη είχε καταγγείλει δημόσια το διαδικτυακό bullying που δεχόταν για τα κιλά της και, μάλιστα, όπως σας είχαμε ενημερώσει, απάντησε στα κακεντρεχή σχόλια κάνοντας γνωστό πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον θυρεοειδή της.

Αυτή τη φορά, η μοναχοκόρη της Άντζελας έπεσε θύμα χάκερ, ο οποίος, σύμφωνα με όσα έγραψε η ίδια, κατάφερε να παραβιάσει το λογαριασμό της παρά το ότι άλλαξε κωδικό πρόσβασης.

Λίγο πριν «κατεβάσει» το προφίλ της, η Όλγα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους και ξέσπασε: «επειδή η μ@λ@κί@ ορισμένων δεν έχει γιατρειά, επειδή πάλι βρήκαν τρόπο να μπουν στο προφίλ μου, παρόλο που είχα βάλει ειδοποιήσεις και είχα αλλάξει e-mail και κωδικό πριν κανένα δίμηνο κι επειδή υπάρχουν αδιάκριτοι που θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα γύρω από μένα και τους βαρέθηκα, κλείνω το προφίλ μου προσωρινά, να ηρεμήσω… Μη μου στείλετε μηνύματα εδώ. Έχω ήδη κάνει προφίλ για τους πολύ “στενούς” φίλους και για λίγο καιρό δεν θα με βλέπετε εδώ. Συγγνώμη, αλλά το ξεφτίλισαν μερικοί και μου έσπασαν τα νεύρα».