Την τύχη με το μέρος της είχε η Ρίκα Διαλυνά! Όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγες ημέρες, η ηθοποιός είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ύδρα.
da1.jpg

«Βρισκόμουν στον κήπο του ξενοδοχείου και κάποια στιγμή θέλησα να πάω στο δωμάτιο μου. Την ώρα που κατέβαινα δυο σκαλάκια δεν ξέρω πως μπερδεύτηκα και έπεσα με την πλάτη», ανέφερε χαρακτηριστικά στο star.gr.
2210045f8c97a4aa642bd0374e87904e.jpg

Στη συνέχεια η κ. Διαλυνά έσπευσε να υπογραμμίσει: «Όντως είχα ένα άσχημο πέσιμο. Η αξονική έδειξε πως δεν είχα σπάσει κανένα κόκαλο. Ίσως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι είμαι πολύ γυμνασμένη, αλλά και ότι είχα κάνει πολλά μπάνια το καλοκαίρι. Μετά από ένα τέτοιο πέσιμο πονούσα, αλλά θα πρέπει να σας πω ότι δεν έμεινα στο κρεβάτι. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για το ενδιαφέρον του, πραγματικά συγκινήθηκα. Δεν ήταν τόσο σοβαρά τα πράγματα».

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της ηθοποιού είναι το χιούμορ και με αυτό τον τρόπο αντιμετώπισε κι αυτή την ατυχία.
da3.jpg

«Ευτυχώς που έχω γερά κόκαλα, αλλιώς θα με μαζεύανε με το...κουταλάκι. Δόξα το Θεό είμαι καλά. Βγαίνω έξω κάνω τις βόλτες μου. Έγινε ένα test με τα οστά μου και είναι μια χαρά».

da2.jpg
Κλείνοντας την επικοινωνία της με το star.gr, η κ. Διαλυνά δήλωσε πως στις 8 Οκτωβρίου θα γίνει η παρουσίαση του μυθιστορήματος της «Η ζωή μας κάνει πλάκα» στη Στοά του βιβλίου και στο τέλος του μήνα θα ταξιδέψει έως την Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει το βιβλίο και στην συμπρωτεύουσα.

Ρεπορτάζ: Μίτση Σκέντζου