​Το ότι ο Τόνυ Μαυρίδης χτυπήθηκε άγρια από τους ληστές που μπήκαν στο σπίτι τους και χρειάστηκε να τον δει γιατρός, αποκάλυψε η σύζυγός του, Ευαγγελία Καραμπατζάκη, στις πρώτες της δηλώσεις για τη νύχτα τρόμου που έζησαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τα ξημερώματα της Τετάρτης, τρία άτομα, δ��ο αλλοδαποί και ένας Έλληνας σύμφωνα με εκτιμήσεις του ζευγαριού, μπήκαν στο σπίτι τους, στην Άνω Γλυφάδα. Αφού τους έδεσαν και τους χτύπησαν, άρπαξαν περίπου 2.500 ευρώ και κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή, ενώ προ��πάθησαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν άδειο.

«Χτύπησαν τον Τόνυ. Δεν έχει σπάσει κάτι. Έχει μόνο μώλωπες. Τον είδε γιατρός. Είναι πολύ χτυπημένος… Εύχομαι να μη συμβεί ούτε στον χειρότερο εχθρό μας! Ξαφνικά μπήκανε μέσα στο σπίτι, βγήκε ο Τόνυ έξω κι αυτοί τον περίμεναν και τον βάλανε μέσα», είπε, στην εκπομπή «Τατιάνα Live», η Ευαγγελία, ενώ η οικιακή βοηθός του ζευγαριού περιέγραψε καρέ καρέ τον τρόπο με τον οποίο οι δράστες μπήκαν στο σπίτι, απειλώντας τον συνθέτη με πιστόλι!

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν η Ευαγγελία Καραμπατζάκη και η οικιακή βοηθός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ληστεία στο σπίτι του Τόνυ Μαυρίδη: Τους έδεσαν και τους χτύπησαν - Όλες οι λεπτομέρειες στο star.gr