​Σε ρήξη με δύο εκ των στενότερων συνεργατών του, τον Ηλία Φιλίππου και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, που έχουν υπογράψει πολλές επιτυχίες του, θέλουν οι φήμες τον Κωνσταντίνο Αργυρό και οι τρεις τους έδωσαν απάντηση σε όσα γράφονται.

Δημοσίευμα που κυκλοφόρησε προ ημερών στο Ίντερνετ ανέφερε πως ο ταλαντούχος καλλιτέχνης είναι «στα μαχαίρια» με τους δύο συνεργάτες του, οι οποίοι του έχουν δώσει τραγούδια όπως τα «Να Της Πεις» και «Τα Κατάφερες», λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων.

φωτο1 (800x696).jpg

Την ώρα που το δημοσίευμα προκαλούσε σούσουρο, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου φρόντισαν να διαψεύσουν σαφέστατα τις φήμες, καθώς διασκέδασαν, το βράδυ της Κυριακής, στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος, μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον επισκέφθηκαν στο καμαρίνι!

filipou1.jpg

«Τελικά δεν τα καταφέραμε απλά… Χαμός κι απόψε», έγραψε στο Facebook ο Ηλίας Φιλίππου δημοσιεύοντας βίντεο από το νυχτερινό κέντρο, ενώ, λίγο αργότερα, δεν δίστασε να διαψεύσει δημόσια τον συντάκτη του ανυπόστατου δημοσιεύματος, απαντώντας στην ανάρτηση που έκανε στα social media.

Δείτε στο βίντεο τις εικόνες που κατέγραψε ο Ηλίας Φιλίππου από το νυχτερινό κέντρο