​Το ότι η κρίση δεν σχετίζεται με την Αθήνα ή τη νύχτα, αλλά είναι γενικότερη κατάσταση που θα συνεχίσει να υπάρχει, επισημαίνουν σε συνέντευξή τους οι REC.

«Η κρίση φυσικά και θα συνεχίσει να υπάρχει. Δεν έχει να κάνει με την Αθήνα ή τη νύχτα αυτό, έχει να κάνει με τη γενικότερη κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα υπάρχουν στιγμές απόδρασης για τους Αθηναίους», λένε, στην εφημερίδα «Freddo», τα μέλη του συγκροτήματος των επιτυχιών και συνεχίζουν: «θεωρούμε ότι τα καλά σχήματα θα πάνε καλά φέτος. Λιγότερες ευκαιρίες επιτυχίας θα έχουν σίγουρα τα “πειράματα” και τα νυχτερινά σχήματα - “φωτοβολίδες”, τα οποία, και για κάποιο περίεργο λόγο -και εν μέσω κρίσης ξεφυτρώνουν ολοένα και περισσότερα. Ας ευχηθούμε να πάνε τα πράγματα έστω και λίγο καλύτερα και ο κόσμος να βγει να διασκεδάσει».

Μετά τη sold-out καλοκαιρινή περιοδεία τους και λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού, ο Άρης, η Ξένια και ο Mike παραμένουν στο επίκεντρο του μουσικού ενδιαφέροντος.

Όσο για τα επόμενα βήματά τους;
«Εμείς αφού κάναμε για πρώτη φορά την απόπειρα μας πέρσι στην Αθήνα, με δύο μάλιστα μαγαζιά, καταφέραμε να έχουμε τη μεγαλύτερη σεζόν που λειτούργησε μαγαζί στην Αθήνα. Δεν ξέρουμε αν φέτος θα βρεθούμε σε κάποιο χώρο, πάντως οι προτάσεις που εξετάζουμε είναι σίγουρα ενδιαφέρουσες και δημιουργικές», αναφέρουν.