​Μετά από 18 χρόνια γάμου και μέσω Twitter ανακοινώθηκε το νέο διαζύγιο στη showbiz! Πριν καλά καλά στενγώσει το μελάνι για το χωρισμό των Μπραντζελίνα και της Ναόμι Γουότς από τον Λιβ Σράιμπερ, γνωστή παρουσιάστρια χώρισε από DJ επειδή… τον βαρέθηκε!

«Μετά από πολλές περιπέτειες, φτάσαμε στο τέλος του ουράνιου τόξου μας. Παραμένουμε φίλοι και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον, αλλά και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας μαζί», έγραψε η Ζόι Μπολ, κάνοντας γνωστό το διαζύγιο από τον Fatboy Slim.

Zoe-Ball-and-Norman-Cook.jpg

Η 45χρονη παρουσιάστρια του BBC πήρε τον 16χρονο γιο και την 6χρονη κόρη τους και έφυγε από το σπίτι, με βρετανικ�� μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν πως εκείνη ζήτησε διαζύγιο επειδή βαρέθηκε τον παγκοσμίου φήμης DJ και επιθυμεί να… βγαίνει με μικρότερους άνδρες.

5e370bfc21683482fa05ce52780acc21.jpg

Πάντως, οι παπαράτσι «τσάκωσαν» την Ζόι να φορά ακόμα τη βέρα της, την ώρα που πηγές από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού λένε πως ο 53χρονος DJ είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάστη, σε αντίθεση με την παρουσιάστρια η οποία φέρεται να τον έχει ήδη αντικαταστήσει με ένα «καυτό» toyboy!

655048 (1).jpg

Μάλιστα, πολλοί υπενθυμίζουν ότι τον περασμένο Δεκέμβρη, όπως έχει γράψει το star.gr, η 45χρονη παρουσιάστρια απαθανατίστηκε να φιλιέται με πάθος σε club του Λονδίνου με τον 22χρονο τραγουδιστή του συγκροτήματος Franklin Lake, Τέι Σταρζ!

181215172917_7771.jpg
(Φώτο από τα επίμαχα «καυτά» φιλιά της παρουσιάστρι��ς με το νεαρό τραγουδιστή)