​Σε ηλικία 38 ετών και μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου της Γλυφάδας στο οποίο διέμενε, βρέθηκε νεκρός ο τραγουδιστής Γιώργος Καραγιαννάκης, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο λαϊκός τραγουδιστής -που, ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη, είχε συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τους Γιάννη Σπανό, Αντώνη Ρέμο, Κατερίνα Κούκα και Σοφία Βόσσου κα�� εμφανιζόταν από τον Ιούλιο σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής λεωφόρου της Αθήνας- οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία το μεσημέρι της Τρίτης.

Η σορός του 38χρονου βρέθηκε την Παρασκευή που μας πέρασε, π��νω στο κρεβάτι του δωματίου του, από τον ξενοδόχο, τον οποίο ενημέρωσαν οικείοι του τραγουδιστή, που τον έψαχναν από την Πέμπτη.

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε από την Αστυνομία, ενώ ο ιατροδικαστής απέδωσε το θάνατο σε ανακοπή καρδιάς. Μάλιστα, σύμφωνα με φιλικά του πρόσωπα, που μίλησαν στην εκπομπή «Τατιάνα Live», πριν από λίγους μήνες, ο Γιώργος Καραγιαννάκης είχε κάνει επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου για να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά.

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν οι φίλοι του άτυχου τραγουδιστή