​Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε καλλιστεία στην Κύπρο σχετικά με μια ερώτηση που έγινε σε διαγωνιζόμενη!

Η ερώτηση που δεν ήταν μάλλον η καταλληλότερη για να τεθεί σε καλλιστεία, και μάλιστα σε 16χρονα κορίτσια, προκάλεσε απίστευτο μπέρδεμα και έκανε τον γύρο του διαδικτύου!

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευρυπίδου αν και αρχικά χαρακτήρισε την ερώτηση «ωραία» στη συνέχεια κατάλαβε ότι δεν έγινε αντιληπτή από την 16χρονη Παυλίνα και αναγκάστηκε να την επαναλάβει δύο φορές και να δίνει συνεχώς διευκρινήσεις…

Η ερώτηση που υποβλήθηκε στην υποψήφια ήταν η εξής: «Ο ξάδελφος της Βασίλισσας Ελισάβετ γίνεται ο πρώτος γαλαζοαίματος που παραδέχεται ότι είναι ομοφυλόφιλος. Έχει τρία παιδιά και η σύζυγός του γνώριζε τις προτιμήσεις του από την αρχή και τον στήριξε. Εσύ τι θα έκανες σε ανάλογη περίπτωση;».

Αρχικά η νεαρή κοπέλα δεν μπορούσε να καταλάβει πώς μπορεί ένας ομοφυλόφιλος να παντρευτεί και να κάνει παιδιά και ζήτησε από την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευρυπίδου να επαναλάβει την ερώτηση. Τελικά απάντησε ότι αν ήταν στη θέση της συζύγου θα έκανε το ίδιο, θα αποδεχόταν τον ομοφυλόφιλο σύντροφό της και θα προχωρούσε.

Ο Νικόλας Ιωαννίδης από ��ην κριτική επιτροπή έκανε λόγο για marketing, βιομηχανία και οικονομικό όφελος, με την υποψήφια να απαντά ότι συγχύστηκε και δεν κατάλαβε την ερώτηση.

Στην συνέχεια η Παυλίνα επαναλάμβανε ότι θα έμενε με το σύζυγό της προκαλώντας ακόμα περισσότερη αναστάτωση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απορεί πώς μπορεί να αγαπάει ένας άνθρωπος που υποκρίνεται.

«Αν μάθαινα ότι θα το έκανε για marketing θα το συζητούσα μαζί του» έλεγε η ανήλικη.

«Θα το αποδεχόμουν» έλεγε ξανά και ξανά η 16χρονη με την κριτική επιτροπή να γίνεται έξαλλη. «Αφήστε το κορίτσι ρε παιδιά» είπε η παρουσιάστρια.

Στο τέλος την ώρα που η κριτική επιτροπή έπρεπε να δώσει βαθμολογία η απάντηση της Υβόνης Μπόσνιακ ήταν αποστομωτική: «Δεν έχω καταλάβει!».

Δείτε το βίντεο...