Καλεσμένος στην εκπομπή «La biri biri» ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος βρισκόταν πολύ κοντά στην Ρένα Βλαχοπούλου.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, η θρυλική βίλα της ηθοποιού πωλήθηκε και μεταξύ άλλων ο Μάκης Δελαπόρτας αποκάλυψε πως αγοραστές είναι ένα ζευγάρι.

«Η βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα δεν πουλήθηκε σε εταιρεία. Αυτό το ξέρω καλά γιατί έχω άμεση επαφή με την οικογένεια, με την κυρία που κληρονόμησε το σπίτι, η οποία είναι αδελφή του άντρα της, Γιώργου Λαφαζάνη.

Η διαθήκη έλεγε ότι αν φύγει πρώτα η Ρένα οτιδήποτε θα πάει στον σύζυγο της, γιατί κι εκείνος δούλεψε, ήταν επιχειρηματίας τόσα χρόνια κοντά της. Η αν φύγει πρώτα ο σύζυγος, θα μείνουν στην Ρένα, κατ’ επέκταση στα αδέλφια της ή στους συγγενείς της. Έγινε το αντίθετο, οπότε πήγε στην οικογένεια του συζύγου. Η γυναίκα αυτή, μια πολύ αξιόλογη γυναίκα, δεν μπόρεσε να το κρατήσει το σπίτι παραπάνω, ή δεν είχε το δέσιμο να πάει να αποσυρθεί να ζήσει εκεί, άρα το σπίτι κάθε χρόνο ρήμαζε.

Νομίζω το πήρε ένα ανδρόγυνο, Έλληνες με σκοπό να ζήσουν εκεί, και μου αρέσει πολύ αυτό. Το σπίτι, δεν θέλω να πω σε τι τιμή, πουλήθηκε πολύ χαμηλά. Όσο κάνει ένα διαμέρισμα στην Αθήνα. Κοντά στις 300.000 χιλιάδες».

«Η Ρένα χτυπούσε πόρτες σε φτωχά σπίτια και έδινε φακελάκια»

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που ήθελαν την αξέχαστη ηθοποιό να ήταν… «σφιχτή» είπε: «Δεν ισχύει αυτό. Ήταν σφιχτή σε πράγματα περιττά, ήταν όμως πάρα πολύ ανοιχτοχέρα σε ανθρώπους που είχαν ��νάγκη, σε ανθρώπους που έβλεπε ότι περνούσαν δύσκολα. Το ξέρω αυτό ιδιαιτέρως γιατί και εγώ ο ίδιος πήγαινα χρήματα από εκείνη σε κάποιους ανθρώπους που πραγματικά το είχαν ανάγκη. Χτυπούσε πόρτες σε φτωχά σπίτια που δεν τους ήξερε και έδινε φακελάκια. Τώρα το πόσα είχε μέσα, δεν το ξέρω, αλλά το κάναμε και μαζί αυτό».

Δείτε το βίντεο…


Διαβάστε επίσης:
Πωλητήριο στο σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου-Στο φως η διαθήκη της θρυλικής ηθοποιού
Νέες εικόνες από το θρυλικό σπίτι της Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα