Μία πρωτότυπη αφιέρωση σε όλους τους αναγνώστες του star.gr επεφύλαξε η LP, η διεθνώς αναγνωρισμένη τραγουδοποιός του nο1 hit «Lost On You», η οποία βρέθηκε στο γραφείο μας και παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο δημοσιογράφο Βαγγέλη Θεοδώρου.

Απλή, φιλική, χαμογελαστή και ακομπλεξάριστη, η LP έφτασε στο star.gr το πρωί της Παρασκευής και, στη συνέντευξή της, αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή της, όπως τον έρωτά της με μία Ελληνίδα, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο βιώνει την επιτυχία και έστειλε μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας για τις δύσκολες περιστάσεις που επικρατούν στη χώρα μας.

Κατά τη συζήτηση, η 35χρονη τραγουδοποιός δεν έκρυψε το χιο��μορ της, λέγοντας απίστευτες ατάκες. Χαρακτηριστικότερη όλων; Στην ερώτηση «πώς βρίσκεις την Ελλάδα;», απάντησε... «από το χάρτη»!

Στο τέλος της συνομιλίας μας, η LP απέδειξε ακόμα μία φορά πως οι πραγματικοί σταρς είναι απολύτως προσιτοί και χωρίς «κολλήματα»: κοιτώντας την κάμερα του κινητού τηλεφώνου, και χωρίς να αγωνιά για το φωτισμό ή/και τα φίλτρα όπως άλλοι celebrities, έστειλε, σε όλους τους αναγνώστες του star.gr, μία ξεχωριστή αφιέρωση! Όπως θα δείτε στο βίντεο, η LP σφυρίζει το σκοπό της τεράστιας επιτυχίας της, «Lost On You» και… είναι πραγματικά απίστευτη!

Βίντεο - συνέντευξη: Βαγγέλης Θεοδώρου

* Η LP θα εμφανιστεί σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων και αύριο στην Θεσσαλονίκη, στο Principal Open Air, στο προαύλιο του Μύλου
* Το hit-single «Lost On You» και το EP «Death Valley», με πέντε τραγούδια, κυκλοφορούν από την Cobalt Music

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LP we are Lost On You! H τραγουδίστρια του no1 hit μιλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο STAR.GR!