​Το πιο πολυσυζητημένο διαζύγιο του πλανήτη είναι πλέον γεγονός! Οι Μπραντζελίνα δεν είναι πια μαζί και οι πληροφορίες για τον χωρισμό τους δίνουν και παίρνουν!

«Είναι τρελή, αλλά την αγαπώ ακόμα» είναι τα λόγια που φέρεται να είπε σε φίλους του ο Μπραντ Πιτ για την Αντζελίνα Τζολί σύμφωνα με την Mirror.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ηθοποιός είχε φτάσει σε σημείο να την παρακαλά να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στον γάμο τους πριν τελικά σκάσει σαν βόμβα η είδηση της κατάθεσης διαζυγίου.

Το λαμπερό ζευγάρι του Χόλυγουντ χώρισε ξαφνικά, με τον 52χρονο να είναι εξοργισμένος για τον χαρακτηρισμό του «κακού πατέρα» που του χρέωσε στην αίτηση διαζυγίου η Τζολί.

Κάτι που φάνηκε και από την ανακοίνωση που εξέδωσε η 41χρονη ηθοποιός. Πως χωρίζει δηλαδή για το καλό της οικογένειας.

vanity-fair-italia.jpg
Μετά από αυτά ο πόλεμος ξεκινά για το άλλοτε πιο αγαπημένο και λαμπερό ζευγάρι του Χόλυγουντ.

Η απόφαση της Αντζελίνα Τζολί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου καταρράκωσε τον Μπραντ Πιτ που το έμαθε μια μέρα πριν καταθέσει τα χαρτιά.

JOLIE8.jpg
Η Αντζελίνα προσέλαβε τον πρώην σύμβουλό της Γέσερ Κοσίνκι που φέρεται να σχεδιάζει εκστρατεία δυσφήμισής του.
Στην κίνηση όμως να ζητήσει την επιμέλεια των 6 παιδιών τους, ο Μπραντ Πιτ δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και θα ζητήσει κοινή επιμέλεια.

1396569619000-AP-Italy-Jolie-Pitt-001.jpg
«Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό», φέρεται να είπε σε ανθρώπους από το περιβάλλον του ο Μπραντ Πιτ για το αίτημα της Αντζελίνα Τζολί να αναλάβει αποκλειστικά την επιμέλεια.

Ο Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με άνθρωπο που μίλησε στο TMZ, θεωρεί την Αντζελίνα Τζολί «σπουδαία μητέρα» και δεν θέλει να την πικράνει στο διαζύγιό τους, αλλά δεν θα της επιτρέψει να τον αμφισβητήσει ως γονιό.

389CD42900000578-3798552-They_do_Pitt_and_Jolie_s_wedding_ceremony_featured_only_their_si-a-144_1474389679546.jpg
Η Αντζελίνα Τζολί, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επειδή διαφωνούσε με τους τρόπους διαπαιδαγώγησης του Μπραντ Πιτ και ανησυχούσε για τον οξύθυμο χαρακτήρα του και τις καταχρήσεις του διάσημου ηθοποιού.

1396565901000-AP-SWITZERLAND-WORLD-ECONOMIC-FORUM.jpg
«Είμαι πολύ λυπημένος από αυτό, αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι να είναι καλά τα παιδιά μας. Παρακαλώ τον Τύπο να τους δώσει τον χώρο που τους αξίζει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», σχολίασε ο Μπραντ Πιτ μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί.

Διαβάστε επίσης:

Διαζύγιο Μπραντζελίνα: Οι ρωσίδες πόρνες, η μαριχουάνα και η... ζήλεια της Τζολί

Σοκαριστική εξέλιξη!Ο Μπραντ ερευνάται από την αστυνομία για κακοποίηση απέναντι στα παιδιά του

Αναρχία στο σπίτι των Μπραντζελίνα: Ο Μάντοξ έπινε αλκοόλ από 9 ετών!

Κοτιγιάρ:Η «πέτρα του σκανδάλου» είναι έγκυος!Τι λέει για το διαζύγιο των Μπραντζελίνα