Το εξοχικό σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου που βρίσκεται στην Δασιά της Κέρκυρας πουλήθηκε!

Πρόκειται για το σπίτι, όπως σας έχουμε αναφέρει από το star.gr, που η αγαπημένη ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Λαφαζάνη, περνούσε τα καλοκαίρια της.

H βίλα, χτίστηκε το 1985 και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, τρία λουτρά, δύο κουζίνες, δύο σαλονοτραπεζαρίες, καθώς και ξεχωριστό γραφείο, μίνι γυμναστήριο και δωμάτιο υπηρεσίας με δικό του μπάνιο.
epavli-682x384.png


Να θυμίσουμε ότι το σπίτι ήταν διαθέσιμο προς πώληση εδώ και τρία χρόνια, ωστόσο λίγοι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να το αγοράσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Labiri biri», το πολυτελές σπίτι -με 450 τ.μ. βασικού οικήματος και 5.700 τ.μ. οικόπεδο- πουλήθηκε τελικά σε μία ελληνική κατασκευαστική εταιρεία.

Η τιμή πώλησής του ήταν 450.000 ευρώ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσο πουλήθηκε. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η βίλα θα ανακαινιστεί με σκοπό ��α ενοικιάζεται.

Η Ρένα Βλαχοπούλου έφυγε από τη ζωή το 2004 και άφησε με διαθήκη το σπίτι στον σύζυγό της Γιώργο Λαφαζάνη. Όταν έφυγε και εκείνος από τη ζωή, το 2010, η κατοικία πέρασε στους νόμιμους κληρονόμους του.

Διαβάστε επίσης:
Πωλητήριο στο σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου-Στο φως η διαθήκη της θρυλικής ηθοποιού
Νέες εικόνες από το θρυλικό σπίτι της Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα