Συγγνώμη στους Έλληνες fans της ζήτησε η Λάρα Φαμπιά μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο facebook, καθώς δεν κατάφερε να τραγουδήσει στο Κεντρικό Γήπεδο Τένις στο ΟΑΚΑ λόγω… καταιγίδας, όπως σας ενημερώσαμε από το star.gr.

ggggg.jpg
Την ίδια στιγμή και η διοργανώτρια εταιρεία έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με την ακύρωση της συναυλίας της βελγίδας ερμηνεύτριας αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η συναυλία της Lara Fabian στις 21 Σεπτεμβρίου στο Γήπεδο Τένις του ΟΑΚΑ, ακυρώθηκε. Με προσωπικό της μήνυμα προς το κοινό η Lara Fabian εξέφρασε την λύπη της και την επιθυμία της να επιστρέψει σύντομα στην Αθήνα.

Η διοργανώτρια εταιρεία, όσο διερευνά την δυνατότητα διεξαγωγής της συναυλίας σε νέα ημερομηνία, αποφάσισε να προχωρήσει στην εξαργύρωση των εισιτηρίων, που είχαν αγοραστεί για την 21η Σεπτεμβρίου.

Θα υπάρξει ανακοίνωση και ενημέρωση από τα ΜΜΕ και τις σελίδες της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τις λεπτομέρειες της εξαργύρωσης».

Βέβαια, οι θεατές συνεχίζουν να κάνουν παράπονα τόσο για την αναμονή μέχρι να ανοίξουν οι πόρτες όσο και για την καθυστέρηση στην ανακοίνωση της ακύρωσης καθώς περίμεναν υπό βροχή.

210916233200_0517.jpg
Όπως σας γράψαμε από το star.gr, οι θεατές που πήγαν στο ΟΑΚΑ με ομπρέλες ενημερώθηκαν από τα μεγάφωνα μετά από μία ώρα, γύρω στις 22:00 (άρχιζε στις 21;00 η συναυλία), πως η Φαμπιάν δεν θα εμφανιστεί on stage. Οι μόνοι που πρόλαβαν να τραγουδήσουν ήταν οι Stereo Soul, οι οποίοι άνοιξαν τη συναυλία.

210916233201_1486.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ