Τα περισσότερα τραγούδια είναι βγαλμένα από τη ζωή μας, απ’ την καθημεριν��τητά μας. Είναι στιγμές έντονες που αποτυπώνονται αρχικά σε ένα χαρτί πριν αρχίσουν δειλά δειλά το μουσικό ταξίδι τους.

Αυτό συνέβη και στον Δημήτρη Γιώτη, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο star.gr, αποκαλύπτοντας την ιστορία που κρύβεται πίσω από το νέο του τραγούδι «Βάλε χρώμα, φαντασία και αγάπα με».

studio-3135.jpg

«Αυτό το τραγούδι είναι ξεχωριστό για εμένα καθώς δεν γράφτηκε σε κάποια χαλαρή στιγμή μου, αλλά υπό συνθήκες πρωτόγνωρες για εμένα», εξομολογείται αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής και συνεχίζει: «Πριν περίπου δυο μήνες είχα αργήσει σε ένα ραντεβού μου. Αυτό με άγχωσε κάπως γιατί δεν το συνηθίζω. Λίγο η κίνηση, λίγο ένα τρακάρισμα που είχε γίνει, είχαν ως αποτέλεσμα να αργήσω για περίπου 25 λεπτά. Έτσι από τη βιασύνη μου πάνω που έκανα όπισθεν στη διάρκεια του παρκαρίσματός μου, ακούμπησα το πίσω αυτοκίνητο, στο οποίο ήταν μέσα η οδηγός. Πριν προλάβω καλά καλά να καταλάβω τι συνέβη βγαίνει από το πίσω αυτοκίνητο μια πολύ όμορφη κοπέλα. Ήταν νευριασμένη και εγώ αφού την καθησύχασα ότι θα έρθει η τροχαία θα καταγράψει τη ζημιά και θα αποκατασταθεί της είπα μία ατάκα που μου είχε έρθει στο μυαλό λίγα λεπτά νωρίτερα, στο αυτοκίνητο ενώ οδηγούσα, όπως έχει συμβεί αρκετές φορές».

Καταλήγοντας ο Δημήτρης Γιώτης αναφέρει: «Αυτή η ατάκα ήταν το «βάλε χρώμα φαντασία και αγάπα με», με την ίδια να χαμογελάει με αυτό που της είπα. Τη στιγμή λοιπόν που περιμέναμε την τροχαία και έψαχνα τα χαρτιά μου στο αυτοκίνητό μου, πήρα μολύβι και άρχισα να γράφω το συγκεκριμένο τραγούδι, τελειώνοντάς το σε 10 λεπτά».

Δείτε το βίντεο…Ρεπορτάζ: Μίτση Σκέντζου