Σε δικαστική «θύελλα» αναμένεται να μετατραπεί το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί: η ηθοποιός φέρεται να τον κατηγορεί πως είναι βίαιος και κάνει χρήση αλκοόλ και ουσιών, με αποτέλεσμα να είναι κακός πατέρας και εκείνος τονίζει πως θα «παλέψει» για την επιμέλεια των παιδιών!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε, η 41χρονη σταρ ζητά να πάρει την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, τα οποία ο πάλαι ποτέ αγαπημένος της θα μπορεί να επισκέπτεται.

Η Αντζελίνα υιοθέτησε στις 10 Μαρτίου του 2002 τον Μάντοξ, ενώ, στις αρχές της σχέσης της με τον Μπραντ, το 2005, ταξίδεψαν στην Αιθιοπία απ’ οπού υιοθέτησε την Ζαχάρα. Στα τέλη του 2005, ο ηθοποιός δήλωσε ότι θέλει να υιοθετήσει τα δύο παιδιά, αίτημα που έγινε δεκτό από δικαστήριο της Καλιφόρνια σχεδόν ένα μήνα μετά. Τον Μάιο του 2006, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους βιολογικό παιδί, η Σιλό, το 2007 υιοθετήθηκε ο Παξ από το Βιετνάμ και τον Ιούλιο του 2008 γεννήθηκαν τα δίδυμα, Νοξ και Βιβιέν.

whole family.jpg

Η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο Πιτ πολλές φορές είναι ακατάλληλος μπαμπάς, γιατί πίνει, κάνει χρήση ουσιών και έχει ξεσπάσματα θυμού, κάτι που έχει κάνει τον ηθοποιό έξαλλο.

«Η Αντζελίνα δημιούργησε μια άνευ προηγουμένου κόλαση», λένε πηγές από το περιβάλλον του Μπραντ, κατηγορώντας την εν διαστάσει σύζυγο ότι έδωσε δημοσιότητα στο χωρισμό, παρά το ότι είχαν συμφωνήσει να γίνει διακριτικά, ώστε να προστατευτούν τα παιδιά. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως οι φωτογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία πολιορκούν το σπίτι των Μπραντζελίνα, κάτι που επιβαρύνει περαιτέρω την ψυχολογία των παιδιών.

Παράλληλα, ο 52χρονος σταρ, που στην πρώτη του δήλωση για το διαζύγιο ήταν ήπιων τόνων, δεν φαίνεται ότι θα καταθέσει εύκολα τα όπλα. Εμφανίζεται αποφασισμένος να διεκδικήσει την επιμέλεια, διαμηνύοντας χαρακτηριστικά στην Αντζελίνα «θα παλέψω για τα παιδιά»!

«Αν η Αντζελίνα νομίζει ότι τα πράγματα με την επιμέλεια των παιδιών θα είναι απλά, τότε ονειρεύεται. Ο Μπραντ θα δώσει σκληρή μάχη για κοινή φυσική επιμέλεια και των έξι τους παιδιών. Αν επίσης νομίζει ότι θα του τα στερήσει, κάνει μεγάλο λάθος. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί να τα βλέπει μόνο με δικαστική απόφαση. Θέλει και θα επιδιώξει κοινή επιμέλεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΦΩΤΟ: Η τελευταία κοινή εμφάνιση των Μπραντζελίνα - «Παγωμένοι» στα γενέθλια των παιδιών τους

ΒΙΝΤΕΟ: Σοκαρισμένος ο Κλούνεϊ με το διαζύγιο των Μπραντζελίνα – Τι τους αφιέρωσε η Αντέλ!

ΙΝΤΡΙΓΚΑ: Η «φαρμακερή» ατάκα της Άνιστον για το διαζύγιο Πιτ - Τζολι!

ΔΕΙΤΕ την προφητική ταινία Τζολί – Πιτ για το διαζύγιο! Γνωρίστηκαν και χώρισαν στο πλατό!

ΒΙΝΤΕΟ: «Πολιορκούν» το σπίτι των Μπραντζελίνα τα ΜΜΕ - Παρούσα και η Αστυνομια!