Τον Χάρο με τα μάτια του είδε το βράδυ της Δευτέρας (19/9), ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Ένα ανάχωμα παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή στον γνωστό τραγουδιστή, καθώς και στους άλλους επιβαίνοντες σε δυο ακόμα αυτοκίνητα που κινούνταν στην περι��χή των Μελισσίων.
10609479_805220482852714_6464928659979849036_n.jpg

Ο γιος του τραγουδιστή της Ρωμιοσύνης τρόμαξε όταν ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, που κινούνταν κοντά στο σπίτι του καλλιτέχνη σταμάτησε απότομα, εξαιτίας ενός αναχώματος στον δρόμο, λόγω έργων.

«Το δικό μου αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς κι εγώ χτύπησα στον αυχένα. Δοξάζω όμως τον Θεό που ζω. Νομίζω ότι είχαμε Άγιο. Και το κυριότερο, το ατύχημα έγινε κοντά στο σπίτι μου στα Μελίσσια και έσπευσα στον γιατρό», δήλωσε ο τραγουδιστής στην εφημερίδα «Freddo»!

Λίγες ώρες αργότερα έγραψε στο facebook σχετικά με το τροχαίο: «Και εκει ��ου τόλμησα να πω οτι παει καλα αυτός ο μήνας, να και το τρακάρισμα χθες να και ενα κολάρο στον αυχένα για να το θυμάμαι ...Και όπως μπήκα στο ταξί και αφου εξηγώ την ιστορία πως και γιατι μου απαντάει:Υπάρχουν και χειρότερα ..Εμένα η γυναικα μου μετα απο 15 χρονια γάμου με χώρισε για να παντρευτεί τον καλύτερο μου φίλο ..Οποτε αμέσως σκέφτηκα άστο Γρηγορη θα φτιαχτεί και το αμάξι θα φτιαξει και ο αυχένας μια χαρά εισαι...
Καλημερα σας!!»

bitho.jpg