​Ο Αίαντας Μανθόπουλος, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το σίριαλ «Δύο Ξένοι» περνάει πολύ δύσκολες στιγμές καθώς χώρισε και η σύζυγός του έφυγε στη Ρουμανία με τα παιδιά του.

Ο ηθοποιός εξήγησε στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά» ότι ο ίδιος μαζί με την μητέρα του είχαν αγοράσει έναν πύργο στην Ρουμανία και για τον οποίο θέλει μερίδιο και η σύζυγός του.

«Δεν θα έλεγα πύργος. Είναι ένα πέτρινο κτίριο διατηρητέο. Έφτιαξα ένα κατάλυμα με τέσσερα δωμάτια με μια καφετέρια και ένα εστιατόριο. Το κτίριο το αγόρασα εγώ με τη μητέρα μου από κοινό μας λογαριασμό. Το αγόρασα 3,5 μήνες μετά τον γάμο μας».

Και πρόσθεσε: «Εγώ πάντα συνεισέφερα για τα παιδιά μου αυτό που έπρεπε να δώσω. Ήμουν απόλυτος συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις μου. Τα παιδιά μου με λατρεύουν και εγώ τα λατρεύω, είναι η ζωή μου. Θέλω να έχω συνεχή επικοινωνία μαζί τους. Η σύζυγός μου αποφάσισε να πάει στη Ρουμανία αλλά εγώ θεωρούσα ότι θα αντιμετώπιζαν πρόβλημα εκεί και δεν υπέγραψε ποτέ να φύγουν τα παιδιά από την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω τα παιδιά μου, έχω να τα δω από τον Ιούνιο. Ζω έναν Γολγοθά… ξέρω ότι έχουν ανάγκη τον πατέρα τους.»