Θυμάστε που σας είχαμε γράψει από το star.gr ότι ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ και η Τζίλιαν Φινκ χώρισαν ανακοινώνοντας δημοσίως το διαζύγιό τους, ωστόσο λίγους μήνες μετά τα ξαναβρήκαν και είναι μες στα μέλια;

Μιλώντας στο περιοδικό People, o γοητευτικός ηθοποιός του «Grey’s Anatomy» αποκάλυψε πως κατάφερε να σώσει το γάμο του. Το μυστικό του; Το… πολύ σεξ! Aυτό… αναθέρμανε τη σχέση του με την επί 15χρόνια σύζυγό του!

37EFE55B00000578-3778459-His_advice_Patrick_Dempsey_and_his_wife_Jillian_Fink_split_in_Ja-m-151_1473273590915.jpg

«Πρέπει να προσπαθείς συνέχεια (σ.σ. για τη σχέση). Πρέπει να επικοινωνείς, να μένεις ανοιχτός και να μην επαναπαύεσαι. Να μην τα παρατάς. Και (να κάνεις) πολύ σεξ» ανέφερε.

Ο 50χρονος ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί και στο νέο sequel της «Μπρίτζετ Τζόουνς», παραδέχθηκε πως δεν θέλησε να χωρίσει οριστικά, γιατί ένιωθε πως και οι δύο ήθελαν να προσπαθήσουν η οικογένειά τους να μείνει ενωμένη, μιας και έχουν και τρία παιδιά μαζί, την 14χρονη Ταλούλα και τα δίδυμα αγόρια Ντάρμπι και Σάλιβαν, ηλικίας 8 ετών.

290316172804_4497.jpg
«Θέλαμε και οι δυο μας να το δουλέψουμε. Από εκείνο το σημείο, ξεκίνησε η δουλειά. Πάντα σε αποσταθεροποιεί όταν βρίσκεται η οικογένεια σου στο χείλος του χωρισμού ή αν είσαι σε μια περίοδο της ζωής σου που ένα μεγάλο κεφάλαιό της κλείνει» πρόσθεσε και παραδέχθηκε πως εκείνο που αποδείχθηκε «πολύ σημαντικό» στο να σώσει τον γάμο του ήταν η επίσκεψη του ζευγαριού σε σύμβουλο γάμου.

«Έμαθα να βάζω προτεραιότητες. Δεν ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω και δεν ήταν ούτε κι εκείνη. Θέλαμε και οι δύο να το παλέψουμε. Η Τζιλ κι εγώ αποφασίσαμε πως είχε φτάσει η ώρα να δουλέψουμε πάνω σε συγκεκριμένα θέματα και να βελτιώσουμε (τις αδυναμίες μας). ��έλαμε να είμαστε πρότυπα για τα παιδιά μας» εξομολογείται.