Σε ��ύκονο, Κορώνη και Ελούντα, με πολυτελή θαλαμηγό 75 μέτρων, έκανε και φέτος διακοπές η κόρη του «βασιλιά του τσιμέντου», Φιλάρετου Καλτσίδη, Αλίνα Καλτσίδου.

kaltsidou-alina-ellada-24.jpg

Η Αλίνα, μοναχοκόρη ενός εκ των πλουσιότερων Ελλήνων στον κόσμο και γνωστή για για το fashion blog της «La vitrine d’Aline», απασχόλησε πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας το Καλοκαίρι του 2013, για τον φαντασμαγορικό της γάμο στη βίλα της οικογένειας, στην Μεσσηνία.

kaltsidou-alina-ellada-6.jpg

Μαζί με το σύζυγό της, Πάτρικ και το γιο τους, Νικόλα, η Αλίνα, που μένει μόνιμα στην Ελβετία, απόλαυσε τις ομορφιές της Ελλάδας με την πολυτελή θαλαμηγό τους, «Sapphire».

kaltsidou-alina-ellada-2.jpg

Στην Κορώνη διέμειναν στην απίστευτης χλιδής βίλα της οικογένειας, στην οποία είχε γίνει και ο γάμος τους, ενώ στη συνέχεια βρέθηκαν στην Ελούντα, όπου έμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο, όπως και στη Μύκονο.

kaltsidou-alina-ellada-10.jpg

Μέσω των social media, η μοναχοκόρη του Έλληνα κροίσου δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ενσταντανέ από τις διακοπές της, σε ένα εκ των οποίων παίνεψε δεόντως το νησί των ανέμων, φορώντας μπλούζα που έγραφε «η Μύκονος γ@μ@ει τον Σαιν Τροπέ»!

kaltsidou-alina-ellada-15.jpg
kaltsidou-alina-ellada-1.jpg
kaltsidou-alina-ellada-9.jpg
kaltsidou-alina-ellada-5.jpg
kaltsidou-alina-ellada-12.jpg
kaltsidou-alina-ellada-13.jpg
kaltsidou-alina-ellada-7.jpg
kaltsidou-alina-ellada-18.jpg
kaltsidou-alina-ellada-3.jpg