​Δύο χρόνια μετά την αποφυλάκισή του, ο Τεό Θεοδωρίδης που το 2010 τον είχαν συλλάβει γιατί είχε στην κατοχή του τέσσερα κιλά κοκαΐνη, μίλησε στην εφημερίδα Freddo για την ψυχοφθόρα διαδικασία που πέρασε:

«Θα μπορούσα να είχα κάνει σχετική αίτηση και να διεκδικήσω πολλές χιλιάδες ευρώ, γιατί πραγματικά συνέβησαν πολλά σε όλα αυτά τα χρόνια, απίστευτη ταλαιπωρία ψυχολογική, ηθική, και βέβαια όλο αυτό το χρονικό διάστημα με τις συνεχείς αναβολές ήταν πραγματικά όχι μόνο αγχωτικό, αλλά και ψυχοφθόρο» είπε χαρακτηριστικά ενώ ισχυρίστηκε πως η αποζημίωση που θα μπορούσε να ζητήσει από το ελληνικό Δημόσιο έφτανε τα 30.000 ευρώ.

«Πέντε ολόκληρα χρόνια πέρασαν για να πάει η υπόθεση στο Εφετείο. Και το χειρότερο; Έμεινα στη φυλακή μεγαλύτερο διάστημα από όσο έπρεπε, η ποινή θυμίζω – κατόπιν μετατροπής του αδικήματος από κακούργημα σε πλημμέλημα ήταν μικρότερη χρονικά. Πιθανόν να μην είχα μπει καν φυλακή, αφού η ποινή είχε μετατραπεί από κακουργηματική σε πλημμεληματική και θα μπορούσε να ήταν και εξαγοράσιμη. Αυτά όμως αποτελούν παρελθόν και με έχουν διδάξει» κατέληξε ο Τεό Θεοδωρίδης.