Με βαρύτατες εκφράσεις ξέσπασε ένας από τους πιο γν��στούς Έλληνες συνθέτης, ο Γιώργος Μουκίδης, εναντίον της πρώην συζύγου του, η οποία κατέθεσε μήνυση εναντίον του επειδή άργησε να επιστρέψει τα παιδιά τους!

Την κόντρα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι αποκάλυψε ο ίδιος ο συνθέτης -που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως οι Νότης Σφακιανάκης, Καίτη Γαρμπή, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Πασχάλης Τερζής και Πέγκυ Ζήνα- με αναρτήσεις του στα social media, στις οποίες καταφέρεται, τόσο εναντίον της πρώην του, όσο και των γονιών της, αναφέροντάς τους ονομαστικά.

moukidistsoli.jpg

Όπως έγραψε ο κ. Μουκίδης, η πρώην σύζυγος κατέθεσε μήνυση εναντίον του για αρπαγή ανηλίκου, επειδή επέστρεψε τα παιδιά με καθυστέρηση δύο ωρών. Μάλιστα, το μήνυμα συνοδεύεται από φραστική επίθεση, με χαρακτηρισμούς όπως «τσόκαρο» και «π@@τ@ν@»!

Λίγο αργότερα, απαντώντας σε διαδικτυακούς του φίλους που του συνέστησαν να ηρεμήσει και να μην εκφράζεται υβριστικά, καθότι είναι δημόσιο πρόσωπο, ο συνθέτης τόνισε πως η ψυχή θυμώνει και ξεσπά όταν αδικείται και κατέληξε: «ζήτω τα παιδάκια μου»!

moukidis2.jpg

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Μουκίδης ξεσπά κατά της μητέρας των παιδιών του: πριν από λίγες μέρες, με αφορμή την εμφάνιση της Πέγκυς Ζήνα στο Βεάκ��ιο του Πειραιά, είχε γράψει πως η πρώην σύζυγός του του ζήτησε 500 ευρώ για να επιτρέψει στην κόρη τους, την οποία έχει βαπτίσει η τραγουδίστρια, να πάει μαζί του στη συναυλία, ενώ δημοσίευσε και υβριστικά sms που του έστειλε!

collage00.jpg