Να χάσει τη ζωή της κινδύνευσε πριν ένα μήνα περίπου η Χριστίνα Δελλή, όταν μεγάλη πυργκαγιά φ��ύντωσε στην κουζίνα του σπιτιού της στον Άγιο Δημήτριο.

Στο ίδιο σπίτι βρισκόταν και η εγκυμονούσα κόρη της που έχασε το παιδί που κυοφορούσε!

Βλέποντας την περιουσία της να χάνεται και τη ζωή τους να κινδυνεύει, άρπαξε το λάστιχο από το μπαλκόνι του σπιτιού της και σε μισολιπόθυμη κατάσταση, από τις αναθυμιάσεις. προσπάθησε να σώσει ό,τι μπορούσε, εξήγησε η ίδια στο περιοδικό «Λοιπόν».

«Ευτυχώς σώθη��ε το παιδί μου κι αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία για μένα. Κόντεψα να τρελαθώ, λίγο έλειψε να χάσω τα πάντα μέσα σε ένα λεπτό της ώρας! Είδα τον Χάρο με τα μάτια μου… Ποτέ δεν φανταζόμουν πόσο γενναία μπορεί να σε κάνει η ζωή και ο κίνδυνος και νιώθω περήφανη γι’ αυτό», είπε η γνωστή τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Τις επόμενες μέρες από τη φωτιά ξεκίνησε η ανακατασκευή του σπιτιού. Μετά από λίγες μέρες η Αναστασία αισθάνθηκε μια απίστευτη δυσφορία. Μεταβήκαμε επειγόντως στο νοσοκομείο κι εκεί ο γιατρός της μας ανακοίνωσε ότι το μωράκι ήταν νεκρό μέσα της, εδώ και δέκα ημέρες. Η οδύνη ήταν απίστευτη!».