Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της συναυλίας του πανκ συγκροτήματος «The Story So Far» στο Mod Club στο Τορόντο το βράδυ της Κυριακής.

Ο frontman, Parker Cannon, κλώτσησε μια θαυμάστριά του και την πέταξε από τη σκηνή στο κοινό με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σάλος.

The-Story-So-Far-singer-fly-kicks-selfie-taking-woman-off-stage.jpg
Όλα συνέβησαν όταν η νεαρή κοπέλα ανέβηκε στο stage προκειμένου να βγάλει μια selfie μαζί με το αγαπημένο της συγκρότημα. Όταν την είδε ο τραγουδιστής, έτρεξε προς το μέρος της και την κλώτσησε με δύναμη από πίσω, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στο πλήθος.

The-Story-So-Far-singer-fly-kicks-selfie-taking-woman-off-stage (1).jpg
Το βίντεο-ντροπής κάνει το γύρο του διαδικτύου ενώ ο μάνατζερ του club, Jorge Dias, αντέδρασε για το συγκεκριμένο περιστατικό κάνοντας μάλιστα λόγο για «δειλή πράξη».

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τις ενέργειες του τραγουδιστή και δεν ανεχόμαστε τέτοιες πράξεις από κανέναν. Δεν υπάρχει αναφορά για τραυματισμό της κοπέλας αλλά το Mod Club δεν θα επιτρέψει ποτέ ξανά εμφάνιση της μπάντας στον χώρο μας. Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα έβλεπα κάτι τέτοιο μετά από 14 χρόνια στον χώρο. Ήταν μια πολύ δειλή πράξη» ανέφερε χαρακτηριστικά.