​Μετά από περίπου δύο χρόνια επήλθε… ειρήνη ανάμεσα σε δύο γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, που είχαν «σφαχτεί» παρά το ότι στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί!

«Ήταν μια παρεξήγηση που λύθηκε! Συναντηθήκαμε τυχαία σε ένα μαγαζί, μιλήσαμε και είμαστε μια χαρά», ��έει, ο Τριαντάφυλλος στο περιοδικό «Ok!», όταν τον ρωτούν για το αν μιλάει με την Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Οι δύο τραγουδιστές έκαναν τεράστια επιτυχία το 1997, με το τραγούδι «Μη Γυρίσεις Ξανά», ενώ ο Τριαντάφυλλος έκανε το ντεμπούτο του στις πίστες στις «Χάντρες», με τον Αντώνη Ρέμο, τον Λάμπη Λιβιεράτο και την Νατάσα Θεοδωρίδου. Ωστόσο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, σε συνέντευξή του το 2014 ο Τριαντάφυλλος εξαπέλυσε «πυρά» κατά των συναδέλφων του, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως «αν ήταν μαγκάκια, φίρμες και μεγάλοι σταρ, δεν θα φοβόντουσαν να βοηθήσουν κάποιον που τους είχε βοηθήσει στην αρχή!».

1585_THEODORIDOY_TRIANTAFILOS_28112007 (713x800).jpg
(Οι δύο τραγουδιστές το 2007, στην παρουσίαση δίσκου της Νατάσσας)

«Αν βρεθούμε κάπου έξω, θα μιλήσουμε, θα χαιρετηθούμε εγκάρδια και θα θυμηθούμε αυτές τις στιγμές, αλλά δεν είμαστε κολλητοί για να μιλάμε κάθε μέρα», συνεχίζει ο τραγουδιστής, προσθέτοντας πως δεν αποκλείεται να συνεργαστεί με την Νατάσσα, καθώς της έχει γράψει τραγούδια.

Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε το «Μη Γυρίσεις Ξανά»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έλληνας ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ γίνεται ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ – ΔΕΙΤΕ την ετοιμόγ��ννη σύζυγό του!