Για την «μάχη» τους να χάσουν κιλά μίλησαν πρόσωπα της ελληνικής showbiz, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, ότι έχουν υποφέρει για να αδυνατίσουν!

«Έχω υποφέρει τόσο πολύ από τις απανωτές δίαιτες, που δεν ξέρω αν μπορείς να αντιμετωπίσεις τα περιττά κιλά οριστικά», είπε ο Γιάννης Λοβέρδος και συνέχισε: «ξέρω ότι μπορώ να χάσω τα κιλά. Ξέρω, όμως, ότι είναι και δύσκολο να κρατήσεις το βάρος σου. Εκεί είναι η καθημερινή “μάχη” που δίνεις. Κάποιοι τα καταφέρνουν, εγώ δεν τα έχω καταφέρει».

Αυξομειώσεις στο βάρος της, από την εποχή της εφηβείας, είχε η Κατερίνα Καινούργιου. «Στο διάστημα των τελευταίων πέντε χρόνων είχα σκαμπανεβάσματα ακόμα και 17 κιλών. Κάποιες φορές το έκρυβα με το ντύσιμο… Πιστεύω ότι οι άνθρωποι είμαστε οι ορμόνες μας. Στην εφηβεία μου πέρασα δύσκολα με κάποια ορμονικά θέματα. Είναι χαζό να πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Θέλει σωστή και ισορροπημένη διατροφή», ανέφερε η παρουσιάστρια και παραδέχθηκτε ότι, κατά καιρούς, έχει κάνει χαζές δίαιτες και διατροφές.

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν οι celebrities για τα κιλά τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λαζόπουλος: Το κέντρο αδυνατίσματος στην Αυστρία και οι χοντρές με τις «βελόνες στον κ*λο»