​Μία άκρως ερωτική πινελιά είπε να δώσει ο Στιβ Μακ Κουίν, στο νέο spot που σκηνοθέτησε προκειμένου να λανσάρει το νέο ανδρικό άρωμα της burberry.

Ο Τζος Γουάιτχαουζ και η Άμπερ Άντερσον που πρωταγωνιστούν στο βίντεο, δεν μπορούν να κρύψουν τα συναισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλον και βρίσκονται μονίμως σε ερωτική κατάσταση.

Πότε ο Τζος κάνει ντουζ και σκέφτεται την αγαπημένη του, πότε το ζευγάρι είναι ημίγυμνο στο κρεβάτι χαϊδεύοντας ο ένας τον άλλον, ενώ το… καλύτερο έρχεται στο τέλος:

Οι δυο τους κάνουν σεξ στην μπανιέρα γυμνοί.

«Ο διευθύνων σύμβουλος της Burberry είναι ένας μοναδικός άνθρωπος και ένας αληθινός συνεργάτης. Ο ενθουσιασμός του είναι μεταδοτικός και αυτό ήταν που με τράβηξε να αποφασίσω να συνεργαστώ μαζί του στο σχέδιο Mr Burberry.Ήθελα να αποτυπώσω την ιδέα δύο ανθρώπων που είναι σφόδρα ερωτευμένοι και περνάνε ένα "βρώμικο σαββατοκύριακο". Είναι αυτή η στιγμή της σχέσης όπου το μόνο που κάνει ο ένας είναι να σκέφτεται τον άλλο και το μόνο που θέλεις είναι να είσαι με τον σύντροφό σου» είπε χαρακτηρισ��ικά ο σκηνοθέτης.