Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα και ο Βαλάντης φρόντισε να την ξαναφουντώσει. Σε νέες του δηλώσεις, ο τραγουδιστής «κάρφωσε» ξανά τον Γιάννη Πάριο για την ηλικία του, λέγοντας ότι τον θαύμαζε μέχρι όταν ήταν 45 ετών!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ίντργικα ξεκίνησε το 2011, όταν ο Βαλάντης υποστήριξε πως καλλιτέχνες που έχουν περάσει τα 50, όπως ο Γιάννης Πάριος, η Δήμητρα Γαλάνη και η Μαρινέλλα, πρέπει να αποσυρθούν, καθώς έχουν γεράσει οι φωνητικές τους χορδές, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, τόσο από τον κόσμο, όσο και από καλλιτέχνες. Απαντώντας, σχεδόν ένα χρόνο μετά, ο Γιάννης Πάριος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «μάλλον άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε. Εγώ δεν τον καταλαβαίνω. Ωραία έφυγα εγώ και πήγα σπίτι μου, έφυγε και η Αλεξίου και πήγε σπίτι της. Το κενό μας μπορεί να το καλύψει; Μακάρι. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Δεν τον σπρώχναμε για να περάσουμε μπροστά, μια ζωή την πλάτη μας έβλεπε».

Από τότε δεν έλειψαν τα «καρφιά», με τον Βαλάντη να επιμένει στην άποψή του περί απόσυρσης κάθε φορά που τον ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι, ενώ επανήλθε και σήμερα, λέγοντας στο «Πρωινό»: «όταν με ρωτάς κάτι αν μου αρέσει ή δεν μου αρέσει θα πρέπει να δεχτείς την απάντησή μου. Τι πάει να πει "ιερό τέρας"; Δεν έθιξα την ιστορία του ιερού τέρατος! Πρώτα απ' όλα, ήταν από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές, μέχρι τα 45 του. Από εκεί και πέρα προσπάθησα να κρατήσω στ’ αφτιά μου αυτά που θαύμαζα τότε. Βιολογικά έχει ημερομηνία λήξης ο τραγουδι��τής».

«Δεν έχω να μετανιώσω για κάτι γιατί δεν έκανα κάποια δήλωση! Δεν θα αισθανθώ άσχημα αν βρεθούμε. Του οφείλω μια προσωπική απάντηση και, μετά από αυτό, θα κάνει εκείνος δηλώσεις», πρόσθεσε ο τραγουδιστής, που, με απλά μαθηματικά, άκουγε τον Γιάννη Πάριο μέχρι το 1991 και, με βάση τα όσα υποστηρίζει, ο «τροβαδούρος του έρωτα», που εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού μέχρι πρόσφατα, θα έπρεπε να είχε αποσυρθεί εδώ και περίπου είκοσι χρόνια!


Δείτε στο βίντεο τις νέες δηλώσεις του Βαλάντη για τον Γιάννη Πάριο