Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ζέτα Δούκα και ο σύντροφός της, Μιχάλης Χατζηαντωνάς, καθώς, αργά το βράδυ του Σαββάτου, έγιναν πρώτη φορά γονείς!

Η ηθοποιός γέννησε γύρω στις 23:00 του Σαββάτου και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, διαψεύδοντας το... προαίσθημά της, το οποίο, όπως είχε δηλώσει η ίδια, της έλεγε ότι θα κάνει αγόρι.

Ζέτα και Μιχάλης είχαν επιλέξει να μην μάθουν το φύλο του μωρού και για το λόγο αυτό έχουν ετοιμάσει το δωμάτιό του σε ουδέτερες αποχρώσεις.

250316181559_9906.jpg
(Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν από τη γέννα, στα τέλη Μαρτίου)

Σε συνέντευξή της, στην εκπομπή «Πρωινό», τον Ιανουάριο, η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί πως δεν άλλαξε τις καθημερινές της συνήθειες λόγω της εγκυμοσύνης, ενώ παραδέχθηκε ότι έβαλε τα κλάματα όταν είδε πως το τεστ βγήκε θετικό. Μάλιστα, αποκάλυψε στον αγαπημένο της τα ευχάριστα με μια γλυκιά έκπληξη: «έβαλα μία κάρτα μαζί με το test εγκυμοσύνης σε έναν φάκελο και το έβαλα κάπου για να το βρει εκείνος. Χάρηκε πολύ. Αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί και σε ένα μήνα συνέβη. Οι ψυχές που έρχονται στη ζωή μας διαλέγουνε και έτσι αυτή η ψυχούλα μας διάλεξε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δούκα - Χατζηαντωνάς: Χαλαρές βόλτες λίγο πριν υποδεχτούν τον πελαργό

Ζέτα Δούκα: Γυμνάζεται στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης με προπονητή το σύντροφό της!