​Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο Αλέξανδρος Ρήγας και η Άννα Παναγιωτοπούλου, με τον σεναριογράφο να φέρεται να ζητά 100.000 ευρώ από την ηθοποιό, ��ου πρώτη άνοιξε το χορό της κόντρας!

Όλα άρχισαν την περασμένη εβδομάδα όταν, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η Άννα σε τηλεοπτική συνέντευξη της χαρακτήρισε τον σεναριογράφο, ηθοποιό και σκηνοθέτη «τέρας», κατηγορώντας τον για απάτη ��αι υποστηρίζοντας πως της πήρε το έργο «Glorious» μέσα από τα χέρια, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς δουλειά. Απαντώντας με μία μακροσκελή επιστολή – κόλαφο, ο Αλέξανδρος «άδειασε» την ηθοποιό, αναφέροντας πως παρουσίαζε προβλήματα εκμάθησης του ρόλου της, έχοντας ως αποτέλεσμα να συλλαβίζει το κείμενό της με δυσκολία.

Όπως πρώτο έγραψε το star.gr, o Αλέξανδρος Ρήγας κινήθηκε και νομικά, στέλνοντας εξώδικο στην Άννα Παναγιωτοπούλου. Μετά από αυτή την εξέλιξη, εκείνη ανακάλεσε τους χαρακτηρισμούς.

Σύμφωνα, πάντως, με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο «πόλεμος» δεν έχει σταματήσει: απαιτώντας αποκατάσταση της προσωπικής και επαγγελματικής του τιμής, ο Αλέξανδρος πρόκειται να διεκδικήσει από την πρώην συνεργάτιδα και φίλη του αποζημίωση για ηθική βλάβη 100.000 ευρώ, καταλογίζοντάς της επαγγελματική ανεπάρκεια! Επίσης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σκοπεύει να υποβάλλει μήνυση ε��αντίον της, ενώ, ταυτόχρονα, θα καταθέσει αγωγή και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να μην αναφερθεί ξανά στο όνομά του!