​Όσα θυσίασε, συνειδητοποιημένα, για την κόρη της, αλλά και το ενδεχόμενο να της χαρίσει ένα αδερφάκι, όπως ζητά η ίδια, μίλησε η Μαρία Κορινθίου.

«Η Ισμήνη ζητάει αδελφάκι επίμονα, εκνευριστικά και καταπιεστικά. Δεν αισθάνομαι έτοιμη να κάνω ξανά παιδί. Άφησα πολλές δουλειές συνειδητοποιημένα και δεν σήκωνα κουβέντα. Εκείνη τη στιγμή που έλεγα “όχι” ήθελα τη δουλειά, αλλά ήξερα ότι προτεραιότητα δεν μπορεί αν είναι τίποτα άλλο παρά η Ισμήνη», είπε, στην «Celebrity Life Game», η ηθοποιός.

Η Μαρία δεν έκρυψε ότι τώρα που μεγάλωσε η Ισμήνη, τα πράγματα είναι πιο εύκολα: «από τη στιγμή που πήγε πρώτη δημοτικού και πια είναι ένα μικρό κοριτσάκι που μπορώ να συνεννοηθώ, μπορώ να το αφήσω και δύο ώρες παραπάνω με τη γιαγιά, με τον παππού, με τον Γιάννη, δεν θα έχει πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι τώρα είπα “άντε τώρα να δουλέψω” γιατί η δουλειά μου είναι για εμένα κάτι πολύ αναζωογονητικό, γεμίζω με τη δουλειά, μου αρέσει αν δουλεύω. Οπότε, αν πάρω την απόφαση αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να τα αφήσω όλα αυτά».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η ηθοποιός για την μητρότητα (στο 19:32)