Δύο μήνες πριν γίνουν πρώτη φορά γονείς φωτογραφίζονται μαζί ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά, οι οποίοι, όπως σας έχουμε ενημερώσει, παντρεύτηκαν πριν από λίγες μέρες!

«Όταν αποφασίσαµε να γίνουµε γονείς, είχα πει στη Νατάσα: “Να δεις που θα τα καταφέρουµε µε την πρώτη!”. Εκείνη το αµφισβητούσε, γιατί σκεφτόταν ότι πολλά ζευγάρια, λόγω άγχους, δυσκολεύονται να γίνουν γονείς. Τελικά αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο, γιατί µε το που το επιχειρήσαµε, έγινε. Το πίστευα γιατί ήταν σαν να είχα πάρει εντολή από κάπου ψηλά, που µου έλεγε: “Πρέπει να πάψεις πια να πενθείς και να προχωρήσεις τη ζωή σου”», λέει, στο περιοδικό «Ok!», ο τραγουιδιστής.

skafida.jpg

Όπως αποκαλύπτει ο Γιάννης, έμαθε τα ευχάριστα με μία φωτογραφία του τεστ εγκυμοσύνης που έστειλε στο κινητό του η Νατάσσα. «Επειδή είχα πάρα πολύ άγχος, ζήτησα από μια φίλη μου να είναι παρούσα όταν θα έκανα το τεστ, γιατί ο Γιάννης είχε συναυλία. Εκεί, μόλις είδε το αποτέλεσμα, έβαλε τα κλάματα και δε μπορούσα να καταλάβω αν κλαίει από χαρά ή στενοχώρια. Τελικά έκλαιγε από χαρά», λέει η ίδια.

«Για έναν περίεργο λόγο είχε καρφωθεί στο μυαλό μου ότι το μωρό θα ήταν ��γοράκι. Ίσως επειδή αισθάνθηκα ότι πήρα εντολή από ψηλά για να κάνω οικογένεια… Αλλά, τελικά, όταν ο γιατρός μας είπε ότι θα είναι κοριτσάκι, συνειδητοποίησα ότι αυτό ήθελα πάντα στη ζωή μου», αναφέρει ο τραγουδιστής και αποκαλύπτει ότι το μωρό θα πάρει το όνομα Κατερίνα, από την αγαπημένη του γιαγιά!

310316185212_2492.jpg
(Φωτογραφία από τη γαμήλια δεξίωση)