Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Τσαλίκης μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον παλιό δρόμο Στυλίδας – Καραβόμυλου και είχε ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η θεία του και να τραυματιστεί η μητέρα του.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά τα συγκινητικά λόγια που έγραψε στο Instagram, όπου ευχαρίστησε και τον κόσμο για τη στήριξη και την αγάπη του, ο τραγουδιστής έ��ανε ταξίδι-αστραπή στη Βουλγαρία καθώς είχε προγραμματισμένη εμφάνιση.

820_47720bb4-52fc-4370-bb57-fc8780d8917f.jpg

Μάλιστα, ένας συνεργάτης του ανέβασε και την παραπάνω φωτο στο facebook από την άφιξή τους στο αεροδρόμιο στη Σόφια γράφοντας στη λεζάντα: «Σεβασμός!!! Δεν έχει σημασία τι συμβαίνει στη κανονική ζωή, όταν είσαι αληθινός επαγγελματίας».

Νωρίτερα, ο Γιώργος έγραψε μεταξύ άλλων στο κείμενό που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό. «Είναι και αυτές οι στιγμές επίσης που δυστυχώς ή ευτυχώς καταλαβαίνω ξανά ότι ο καλλιτέχνης πρέπει να είναι στο πόστο του μπαίνοντας σε ένα αυτόματο πιλότο α��εξάρτητα τι λέει το μυαλό του και η καρδιά του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: Αγωνία για τον Τσαλίκη - «Σοβαρό περιστατικό» το τροχαίο της μητέρας του

Τα πρώτα λόγια του Τσαλίκη μετά το τροχαίο που σκοτώθηκε η θεία και τραυματίστηκε η μάνα του

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η γυναίκα που τελευταία στιγμή δεν μπήκε στο αμάξι της μητέρας του Τσαλίκη

Ράκος ο Τσαλίκης:Τι ανέβασε στο Ιnstagram για το θάνατο της θείας του στο τροχαίο της μάνας του