Το ότι το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη τον άλλαξε για πάντα και του δημιούργησε φοβίες, αλλά και τον έκανε πιο προσεκτικό στην οδήγηση, εξομολογήθηκε ο Κώστας Μαρτάκης!

«Με επηρέασε πάρα πολύ! Με επηρέασε γιατί είχα στενή σχέση με τον Παντελή», είπε, συγκινημένος, στην εκπομπή «Όλα», ο Κώστας, που θα ξεκινούσε εμφανίσεις με τον Παντελή λίγο μετά το φριχτό τροχαίο και συνέχισε: «δεν φορούσα ζώνη ή μιλούσα στο κινητό όταν οδηγούσα, όπως κάνει πολύς κόσμος. Είναι τεράστια βλακεία αυτό! Μετά το ατύχημα, έπαθα μεγάλο εσωτερικό θέμα με την οδήγηση και τον δρόμος και είμαι πολύ προσεκτικός. Συνειδητοποίησα ότι παλεύουμε για τη ζωή μας, τους φίλους μας, για τα πάντα και σε μια στιγμή μπορεί…».

Παράλληλα, ο νεαρός τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι ο τραγικός χαμός του συναδέλφου του, με τον οποίο έχει σχεδόν την ίδια ηλικία, τον έκανε να αναθεωρήσει και τη γενικότερη φιλοσοφία του για τη ζωή.

«Δεν πρέπει να πέφτουμε με τα μούτρα! Πρέπει να ζούμε τη ζωή, στα απλά είναι η ζωή. Πρέπει να είμαστε πιο χαλαροί, να δίνουμε και να παίρνουμε αγάπη», συνέχισε ο Κώστας και κατέληξε: «πιο πολύ σκέφτομαι την οικογένεια του Παντελή. Αυτό που συνέβη σε μένα είναι ένα τίποτα»!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Κώστας Μαρτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονίζει ο Μαρτάκης: «Απέκτησα φοβίες μετά τον θάνατο του Παντελίδη»

Λιβιεράτος για Παντελίδη: «Εάν οδηγούσε αυτός, έπραξε ανεύθυνα»

ΜΟΝΟ στο star.gr: ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ από την καταστολή η Μίνα - Θα γίνουν νέες τοξικολογικές στον Παντελή;

Η οικογένεια του Παντελίδη θα ζήσει τον εφιάλτη: ΕΤΣΙ θα μάθουν ποιος οδηγούσε