Το ότι «πάλεψε» με την κατάθλιψη και είχε τάσεις αυτοκτονίας εξομολογήθηκε πασίγνωστος ηθοποιός, μετά από παραπλανητική φωτογραφία του στο Ίντερνετ!

Αφορμή για την εξομολόγηση στάθηκε η φωτογραφία ιστοσελίδας σύμφωνα με την οποία ο Γουέντγουορθ Μίλλερ, ο ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστός από τη σειρά «Prison Break», έχει πάρει πολλά κιλά και δεν θυμίζει σε τίποτα το γυμνασμένο σταρ.

443334.jpg
(H φωτογραφία που προκάλεσε την εξομολόγηση του ηθοποιού)

«Σήμερα είδα τον εαυτό μου να έχει γίνει αντικείμενο ενός meme, όχι για πρώτη φορά. Αυτή η φορά, όμως, διαφέρει γιατί αφορά το παρελθόν», έγραψε στο Facebook ο Γουέντγουορθ, εξηγώντας ότι η φωτογραφία δεν είναι τωρινή, αλλά του 2010, ένα χρόνο μετά το φινάλε της σειράς που τον ανέδειξε.

μιλλερ.jpg
Και ο ηθοποιός, που στο παρελθόν έχει εξομολογηθεί ότι στα 15 του πήρε ένα κουτί χάπια για να αυτοκτονήσει, συνέχισε: «εκείνη τη χρονιά, έχοντας μισο-συνταξιοδοτηθεί από την υποκριτική, κρατούσα χαμη��ό προφίλ για πολλούς λόγους. Πρώτος και κυριότερος, το ότι ήμουν αυτοκτονικός! Έχω γράψει και μιλήσει γι’ αυτό, αλλά υποφέρω στη σιωπή όπως και πολλοί άλλοι. Η έκταση του αγώνα μου είναι γνωστή σε ελάχιστους ανθρώπους».

wentworth-miller-wallpaper-prison-break-movies_00430706-e1433347013537.jpg
(O Mίλλερ την περίοδο του «Prison Break»)

«Ήμουν ντροπιασμένος και πονούσα, θεωρούσα τον εαυτό μου κατεστραμμένο εμπόρευμα. Οι φωνές στο κεφάλι μου με οδηγούσαν στο μονοπάτι της αυτοκαταστροφής και όχι για πρώτη φορά. “Πάλεψα” με την κατάθλιψη από την παιδική μου ηλικία! Είναι μία “μάχη” που μου κόστισε χρόνο, ευκαιρίες, σχέσεις και νύχτες», αναφέρει ο Γουέντγουορθ και συμπληρώνει: «το 2010, έχοντας φτάσει στο χαμηλότερο σημείο της ενήλικης ζωής μου, έψαχνα παντού μια ανακούφιση. Και την βρήκα στο φαγητό! Θα μπορούσα να την είχα βρει στα ναρκωτικά, στο αλκοόλ, το σεξ, αλλά το φαγητό ήταν το μόνο πράγμα που ήθελα!».

spl1212885_001 (613x800).jpg
(Η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού, τον Γενάρη, στη Νέα Υόρκη)

Εξηγώντας πως η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε από παπαράτσι εν ώρα γυρίσματος μαζί με ένα φίλο του, ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως αρχικά ενοχλήθηκε αλλά έχει μάθει να συγχωρεί και κατέληξε: «σήμερα, βλέποντας αυτή τη φωτογραφία μου, με το κόκκινο μπλουζάκι και το αμυδρό χαμόγελο, θυμάμαι τον αγώνα μου, την αντοχή μου και την επιμονή μου να παλέψω με τους δαίμονές μου. Όπως μία πικραλίδα σε ένα μονοπάτι... άντεξα!».