Στ�� γρανάζια της ελληνικής γραφειοκρατίας στο θέμα της υιοθεσίας έμπλεξαν ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου, που «πάγωσαν» τη σχετική προσπάθειά τους προκειμένου να αποκτήσουν παιδί!

«Δεν είναι κάτι απλό η υιοθεσία. Ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολη είναι η νομοθεσία… Έχει μπει λίγο στο συρτάρι», είπε, στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», η ηθοποιός, κάνοντας γνωστή την αναστολή των προσπαθειών τους.

Επισημαίνοντας ότι, ούτε συμφωνεί, ούτε διαφωνεί, με τη νομοθεσία, η Αθηνά συνέχισε: «επειδή έχω ακούσει διάφορα πράγματα που δεν ήταν ευχάριστα, όπως το ότι μπορεί κάποιος να επιστρέψει ένα παιδί σαν να είναι βαλίτσα, οφείλει το Κράτος να προστατεύσει αυτά τα παιδιά. Αλλά η νομοθεσία προσπαθεί να ελέγξει την ενδιαφερόμενη οικογένεια σκληροπυρηνικά».

Λίγη ώρα αργότερα, καλεσμένος στην ίδια εκπομπή, ο αγαπημένος της ηθοποιού ανέφερε: «θα ήθελα να μην μιλήσουμε γι’ αυτό. Αναστέλλεις κάποια πράγματα όταν δεις ότι τα πράγματα σε οδηγούν σε δρόμους που πρέπει να κοπιάσεις ενώ δεν θα έπρεπε. Δηλαδή, να σιχτιρίσεις για κάτι που θέλεις; Είναι πολύ άσχημο! Έχουμε αναστείλει μια προσπάθεια υιοθεσίας γιατί προσπαθούμε να βρούμε τις κατάλληλες συνθήκες. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω».

«Είναι πολύ κρίμα! Είναι τόσα τα κρίματα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα κι αυτό είναι άλλο ένα κρίμα, το οποίο, μάλιστα, κρατάει πολλές δεκαετίες», κατέληξε ο ηθοποιός.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε το ζευγάρι!