​Με ένα μήνυμα για τον απλό κόσμο που αποχαιρέτησε τον Παντελή Παντελίδη στο 40ήμερο μνημόσυνό του εξέφρασε η οικογένεια του τραγουδιστή τις ευχαριστίες της, αλλά και, ταυτόχρονα, το παράπονό της για την απουσία συναδέλφων κι άλλων επωνύμων.

270316201902_2610.png

Όπως έχει γράψει το star.gr, πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, εκεί όπου τελέστηκε και η εξώδιος ακολουθία, για το 40ήμερο μνημόσυνό του. Ωστόσο, αν και τις προηγούμενες ημέρες δεκάδες επώνυμοι έκαναν δηλώσεις και εξέφραζαν δημοσίως τ�� θλίψη τους για το τραγικό τροχαίο του Παντελή, ελάχιστοι πήγαν στην εκκλησία, μεταξύ των οποίων οι Χάρης Λεμπιδάκης, Αμαρυλλίς, Χάρης Σιανίδης και Γιάννης Βασιλείου.

270316103015_5989.jpg

«Ο απλός κόσμος σε ανέδειξε, ο απλός κόσμος σε αποχαιρέτισε σήμερα. Είμαστε όλοι περήφανοι για σένα αδερφέ μου. Καλό παράδεισο να έχεις και να μας προσέχεις από εκεί ψηλά. Μόνο Παντέλος!», ήταν το μήνυμα που έγραψε ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή στην επίσημη σελίδας του στο Facebook, την οποία πλέον διαχειρίζεται η οικογένεια.

pantelidis_anartisi.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To star.gr στο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη-Πλήθος κόσμου και συγκίνηση στην εκκλησία

Συγκίνηση στο μνημόσυνο Παντελίδη: Ο δίσκος με τα κόλλυβα είχε πάνω μια κιθάρα!

Δεν πήγαν επώνυμοι στο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη

Ξέσπασε ο Τσαλίκης για τον Παντελίδη: «Όσο γι' αυτούς του καραγκιόζηδες που...»

Τροχαίο Παντελίδη: Τι δείχνουν τα πρώτα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ της Τροχαίας - Ποιος οδηγούσε