​Μία ιδιαίτερη «πινελιά» θα έχει η εμφάνιση των REC αυτό το Σ��ββατο, 26 Μαρτίου, σε γνωστό club της Αθήνας, καθώς ο Πέτρος Πολυχρονίδης θα παρουσιάσει το event με στυλ… αρένας!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο οικοδεσπότης του «Τροχού Της Τύχης», που μεταδίδεται καθημερινά στις 18:50 από το Star, θα ανέβει για μία μόνο βραδιά στη σκηνή του «Spell Club», στο Γκάζι και θα παρουσιάσει το επιτυχημένο live event των REC, το «Heartbeat», με τον τρόπο που εκείνος ξέρει.

αφισα1 (566x800).jpg

Λάτρης των fight sports και γνώστης του αντικειμένου, ο Πέτρος θα κάνει την εμφάνιση του Άρη, της Ξένιας και του Mike, τους οποίους φιλοξένησε προ ημερών στη ραδιοφωνική του εκπομπή, ακόμα πιο συναρπαστική!

131903.jpg
(Από τη συνάντηση του παρουσιαστή και των REC στη ραδιοφωνική εκπομπή του Πέτρου)

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στο «Heartbeat», που γίνεται κάθε δεύτερο Σάββατο στο «Spell Club», οι DJs Πάρης Σκορδάκης και Άλεξ Ιατρού αναλαμβάνουν το «ζέσταμα», ενώ οι REC ανεβάζουν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη, ερμηνεύοντας δικές τους επιτυχίες, όπως τα «Μια Καρδιά», «Έχω Εσένα» και «Φύγαμε», αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, όπως οι Onirama, η Καίτη Γαρμπή και η Έλενα Παπαρίζου, σε ευφάνταστες διασκε��ές.Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου