​Το διαμέρισμα στο οποίο συγκατοικεί με τις τρεις της γάτες και τα τρία σκυλιά της άνοιξε η Τζόυς Ευείδη στον φακό του περιοδικού «ΟΚ!».

image1 (1).jpg
Η ηθοποιός μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, και τα τελευταία 15 χρόνια έχει μετακομίσει στο εν λόγω διαμέρισμα, το οποίο όπως λέει, της άρεσε επειδή είναι πολύ φωτεινό και επειδή «η σπιτονοικοκυρά η κ. Αθανασία όταν της είπα ότι έχω ένα σκυλάκι, μου είπε χαμογελώντας “δεν ‘πα να΄χεις και δέκα!” Τρίτον, έχει τεράστια μπαλκόνια πιο μεγάλα από το διαμέρισμα. Το σπίτι είναι 90τ.μ και τα μπαλκόνια 100 τ.μ. Θυμάμαι ότι η κυρία Αθανασία μου είχε πει “θα γυρίζεις στο σπίτι σου από διακοπές και δεν θα στεναχωριέσαι!”».

image1 (2).jpg
Αγαπημένο της σημείο στο διαμέρισμα είναι ο καναπές στο σαλόνι, όπου «χαλαρώνω έπειτα από μια κουραστική μέρα, αγκαλιά με τις γάτες και τα σκυλιά μου. Ειδικά αν ξαπλώσει η γάτα στο στέρνο σου και χουρχουρίσει, είναι απίθανη εμπειρία. Διαλογισμό θα το χαρακτήριζα».

evidi4.jpg
Στο διαμέρισμα αυτό όπως εξηγεί η Τζόυς Ευείδη «έχω πολλές αναμνήσεις. Τρομερά πάρτι, συζητήσεις, συναντήσεις κορυφής, έχουν διαβαστεί έργα, έχουν ειπωθεί εσώψυχα».

evidi2.jpg
Το σπίτι της, το φροντίζει η ίδια καθώς «μου αρέσει, αλλά δεν είμαι μανιακή με την καθαριότητα. Γενικά δεν έχω ιδιοτροπίες, ούτε με τις ζημιές στο σπίτι στεναχωριέμαι ιδιαίτερα. Ξέρω ότι ο καναπές θα ζήσει πιο πολύ από μένα, γι΄αυτό δεν ανησυχώ».

image1.jpg