​Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ήταν η Άντζελα Δημητρίου, η οποία για ακόμα μια φορά δεν μάσησε τα λόγια της και τα είπε όλα… έξω από τα δόντια!

Αναφερόμενη στα σχόλια που δέχτηκε πρόσφατα για τα φίλτρα που βάζει στις φωτογραφίες τις οποίες ανεβάζει στο Instagram, η τραγουδίστρια είπε:

0265_ANTZELA_DIMITRIOY_EFI_KIRIAKOY_1512014.jpg
«Είμαι 61. Το λέω στεγνά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω μαλώσει εγώ με τον χρόνο. Μ΄αρέσει να παίζω με τις φωτογραφίες και με τα φίλτρα».

Παράλληλα, σχολιάζοντας την πρόσφατη αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή που βγήκε και είπε ότι την είχε αφήσει έγκυο αλλά δεν κράτησαν το παιδί, η Άντζελα είπε:

1129_PANTAZIS_DIMITRIOY_1562013.jpg
«Δεν είχα μείνει μια φορά έγκυος, αλλά τέσσερις. Και πηγαίναμε για γάμο!Αλλά τι να κάνουμε… θέλαμε καριέρα και όχι παιδιά. Ειδικά με τον συγκεκριμένο δεν το μετάνιωσα καθόλου. Αφού δεν το ήθελε ο ίδιος, πώς θα το κράταγα δηλαδή; Αυτό που ήθελα εγώ το κράτησα. Και το ένα και το άλλο!»

2104_ANTZELA_DIMITRIOY_LEFTERIS_PANTAZIS_2112013.jpg
Τέλος, περιέγραψε και πώς… έπιασε στα πράσα έναν πρώην σύντροφό της με άλλον άνδρα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!

«Ήμουν μέσα στο σπίτι και αυτός ήταν μέσα στο σπίτι και ο άλλος ήταν μέσα στο σπίτι. Εγώ ήμουν στην κρεβατοκάμαρα, ο άνθρωπος μου ήταν στο σαλόνι με τον φίλο του και βλέπανε ταινία. Τα έσπασα όλα και βγήκα έξω φωνάζοντας “βοήθεια”».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.